lease autyo, riemersma, wagenparkbeheer

In vrijheid en met plezier ontstaan bijzondere mobiliteitsoplossingen. Wij zijn ambitieus, niets is ons te gek en wij zetten alles op alles om jouw wensen te vervullen en jouw vragen te beantwoorden. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden het belangrijk dat je als bestuurder zorgeloos kunt rijden. Wij doen er alles aan om dat voor je te regelen.

Hieronder vind je informatie over brandstofdeclaraties. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

 073 – 8504750

Brandstofdeclaraties

Heb je een brandstofpas bij je leaseauto, maar was je niet in de gelegenheid deze te gebruiken? Dan kun je de brandstofkosten declareren. Bewaar altijd de tankbon.

Belangrijk: print de bevestigingsmail en stuur deze mail samen met de tankbon(nen) getekend door een daartoe gemachtigd persoon binnen je organisatie naar Riemersma Leasing.

Klik hier om de procedure brandstof declareren te lezen.

Let op: de datum op de tankbon mag niet langer dan 3 maanden geleden zijn.

Het is mogelijk om meerdere transacties op één declaratie in te voeren.

Hoe werkt het?

  • Indien je nog geen MTC-account hebt: maak een account aan via de MTC user manager. Na het aanmaken van het account wordt gevraagd om de MTC pas te koppelen.
  • Log in op de MTC-site met behulp van je e-mailadres en gekozen wachtwoord.
  • Ga naar Declaraties en klik op ‘Toevoegen’ om een nieuwe declaratie in te voeren.
  • Voer een banknummer in.
  • Voer een Nederlandse postcode en huisnummer in en klik op ‘Controleren’. De bijbehorende straat en woonplaats worden automatisch ingevuld.
  • Voer het aantal liters en het totaalbedrag in.
  • Klik op ‘Ter accordering aanbieden’. De declaratie nog niet indienen? Klik dan op ‘Bewaren’.