lease autyo, riemersma, wagenparkbeheer

In vrijheid en met plezier ontstaan bijzondere mobiliteitsoplossingen. Wij zijn ambitieus, niets is ons te gek en wij zetten alles op alles om jouw wensen te vervullen en jouw vragen te beantwoorden. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden het belangrijk dat je als bestuurder zorgeloos kunt rijden. Wij doen er alles aan om dat voor je te regelen.

Hieronder vind je informatie over het inleveren van je leaseauto. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

 073 – 8504750

Inleveren Leaseauto

Is je leasecontract afgelopen? Dan is het tijd om de leaseauto weer in te leveren bij Riemersma Leasing. De auto dient in goede staat ingeleverd te worden (schoon van binnen en buiten). Meld je leaseauto ook af bij je contactpersoon.

Wat moet je inleveren?

  • Kentekenbewijs en evt. APK-bewijs
  • Instructie- en onderhoudsboekjes
  • Tankpas
  • Alle autosleutels (incl. reservesleutel(s), trekhaaksleutel, slotbout velgen, enz.)
  • Accessoires die in het leasecontract zijn opgenomen zoals bijvoorbeeld navigatiesoftware, dakdragers.
  • Winter- of zomerbanden indien deze niet bij Euromaster zijn opgeslagen
  • Overige zaken die specifiek bij de auto horen

Waar kun je de leaseauto inleveren?

  • Wordt de leaseauto vervangen door een nieuwe leaseauto van Riemersma Leasing? Dan kun je de auto achterlaten op de locatie waar de aflevering plaatsvindt. De auto dient wel altijd te worden afgemeld  bij Riemersma Leasing.
  • Wordt er geen nieuwe auto geleverd? Dan kan de auto worden ingenomen op het kantooradres van Riemersma Leasing of de auto kan, tegen betaling van de transportkosten, worden opgehaald. In alle gevallen geldt dat het vaststellen van de staat van de auto op kantoor van Riemersma Leasing plaatsvindt.

Heb je vragen over het inleveren van je leaseauto? Neem contact op met je contactpersoon en je wordt direct geholpen!

Schade

Zorg ervoor dat je eventuele schades direct meldt. Indien er bestaande schades zijn die nog niet gemeld zijn bij Riemersma Leasing, dan adviseren wij je deze te melden vóórdat de auto wordt ingeleverd. Na de overdracht worden schades niet meer geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappij.

Wil je kort voor de inname je auto op schades laten controleren, dan kunnen wij op aanvraag een onafhankelijk expertisebureau de staat van de auto voor je laten vaststellen.

Schades die na het inleveren van de auto worden vastgesteld wikkelen wij met je af op basis van waardevermindering van de auto. Uitgebreide informatie over toelaatbare schades vind je in dit document.

Overname auto

Heb je zelf of heeft een collega, een familielid of een kennis interesse om je huidige leaseauto na afloop van het contract over te nemen?  Dan maken wij graag vrijblijvend hiervoor een prijsopgave. Dit is mogelijk wanneer de einddatum van het contract binnen 3 maanden vanaf vandaag is.

Voor de mogelijke koper hebben wij naast de overnameprijs ook de onderhouds- en schadehistorie van de auto beschikbaar.

Belangrijk is te weten dat de prijs die wij opgeven gemaakt wordt op basis van de huidige kosten die aan de auto gemaakt zijn. Extra onderhoud en reparaties kunnen de overnameprijs beïnvloeden. De auto wordt verkocht zonder garantie en zoals gezien en bereden.
De procedure rondom de overname van de auto is eenvoudig. Overschrijving van het kenteken kan via DigiD.

Wil jij of iemand anders de leaseauto overnemen? Vul dit formulier in, zodat wij een persoonlijk voorstel voor je kunnen maken.

Afmelden lease/huurauto

Wil je je auto online afmelden? Vul het afmeldformulier in.