Inleveren Leaseauto

In vrijheid en met plezier ontstaan bijzondere mobiliteitsoplossingen. Wij zijn ambitieus, niets is ons te gek en wij zetten alles op alles om jouw wensen te vervullen en jouw vragen te beantwoorden. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden het belangrijk dat je als bestuurder zorgeloos kunt rijden. Wij doen er alles aan om dat voor je te regelen.

Hieronder vind je informatie over het inleveren van je leaseauto. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

 073 – 8504750

Inleveren Leaseauto

Is je leasecontract afgelopen? Dan is het tijd om de leaseauto weer in te leveren bij Riemersma Leasing. De auto dient in goede staat ingeleverd te worden (schoon van binnen en buiten). Meld je leaseauto ook af bij je contactpersoon.

Wat moet je inleveren?

  • Kentekenbewijs en evt. APK-bewijs
  • Instructie- en onderhoudsboekjes
  • Tankpas
  • Alle autosleutels (incl. reservesleutel(s), trekhaaksleutel, slotbout velgen, enz.)
  • Accessoires die in het leasecontract zijn opgenomen zoals bijvoorbeeld navigatiesoftware, dakdragers.
  • Winter- of zomerbanden indien deze niet bij Euromaster zijn opgeslagen
  • Overige zaken die specifiek bij de auto horen

Waar kun je de leaseauto inleveren?

  • Wordt de leaseauto vervangen door een nieuwe leaseauto van Riemersma Leasing? Dan kun je de auto achterlaten op de locatie waar de aflevering plaatsvindt. De auto dient wel altijd te worden afgemeld  bij Riemersma Leasing.
  • Wordt er geen nieuwe auto geleverd? Dan kan de auto worden ingenomen op het kantooradres van Riemersma Leasing of de auto kan, tegen betaling van de transportkosten, worden opgehaald. In alle gevallen geldt dat het vaststellen van de staat van de auto op kantoor van Riemersma Leasing plaatsvindt.

Heb je vragen over het inleveren van je leaseauto? Neem contact op met je contactpersoon en je wordt direct geholpen!

Schade

Zorg ervoor dat je eventuele schades direct meldt. Indien er bestaande schades zijn die nog niet gemeld zijn bij Riemersma Leasing, dan adviseren wij je deze te melden vóórdat de auto wordt ingeleverd. Na de overdracht worden schades niet meer geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappij.

Wil je kort voor de inname je auto op schades laten controleren, dan kunnen wij op aanvraag een onafhankelijk expertisebureau de staat van de auto voor je laten vaststellen.

Schades die na het inleveren van de auto worden vastgesteld wikkelen wij met je af op basis van waardevermindering van de auto. Uitgebreide informatie over toelaatbare schades vind je in dit document.

Overname auto

Wil jij of iemand anders de leaseauto overnemen? Neem dan contact op met je contactpersoon of bel 073 – 8504750.

Afmelden lease/huurauto

Wil je je auto online afmelden? Vul het afmeldformulier in.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.