Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit. Een vliegtuig leasen? Het kan! Heb je behoefte aan een e-bike, Ov-kaart én auto? Het kan! Wij denken graag met je mee en kennen geen beperkingen. Wij zijn flexibel, persoonlijk en oprecht. Want dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

We hebben verschillende mogelijkheden die je op weg helpen. Worden jouw wensen met onderstaande optie nog niet of niet helemaal ingevuld? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Flexibel en oplossingsgericht. Want zo zijn wij.

Fase lease

Je zit niet vast aan een langlopend leasecontract

Fase lease is net zo flexibel als jouw organisatie en de mensen in jouw organisatie. Met fase lease zit je niet vast aan een langlopend leasecontract, maar profiteer je wél van het gunstige tarief dat daarbij hoort. Kies je voor fase lease, dan kies je voor een leasecontract van bijvoorbeeld 12 maanden inclusief vervoersmiddel. Na dat jaar stopt het contract en lever je je vervoersmiddel weer in. Langer van je mobiliteit genieten? Geen probleem, we verlengen het contract en je betaalt terugwerkend een lager leasetarief.

Ben je op zoek naar een leaseauto zonder lange termijn verplichtingen of wil je een op maat gemaakt advies?
Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 073 – 850 47 50