Ken jij de voordelen van financial lease?

Lees hier wat Financial lease is en hoe het in de praktijk werkt.

Wat is Financial Lease?

Als ondernemer sluit je met Financial Lease via Riemersma Leasing af voor een bedrijfsauto een zakelijke lening zonder slottermijn. In het maandelijkse vaste tarief zit een rente en een afloscomponent. Zaken zoals verzekering, motorrijtuigenbelasting en onderhoud regel je verder zelf.

Hoe werkt het?

Je financiert de auto van je keuze via Financial Lease bij Riemersma Leasing.

  • Wij maken een berekening van de maandelijkse kosten tegen een scherpe rente en lage afsluitprovisie.
  • We verzorgen de financiële acceptatie.
  • Na ons akkoord bestellen wij de auto bij de dealer op jouw naam en je ontvangt van ons de contractdocumenten om te ondertekenen.
  • Na aflevering van de auto ontvangen wij een kopie van de factuur.
  • Je betaalt de BTW aan de dealer en wij betalen het te financieren bedrag. De BTW kun je bij de Belastingdienst terugvorderen.
  • Wij sturen je maandelijks de factuur van het overeengekomen leasetarief vrij van BTW.
  • Na betaling van de laatste termijn ben je automatisch eigenaar van de auto

Fiscaal voordeel

Afhankelijk van je situatie profiteer je van eventuele fiscale voordelen. De auto komt op jouw balans te staan waardoor je mogelijk in aanmerking komt voor investeringsaftrek indien het een auto met grijs kenteken betreft. De hoogte van je investeringen op jaarbasis is daarin mede bepalend. Het juridisch eigendom blijft gedurende het contract bij ons.

Waarom Riemersma Leasing?

Persoonlijk en oprecht contact op een Brabantse, gastvrije manier. Dat kun je van ons verwachten. Geen halfbakken adviezen, maar eerlijke en transparante communicatie. Zonder vervelende kleine lettertjes of verrassingen achteraf. Leg je mobiliteitsvraag bij ons neer en wij zorgen dat het geregeld wordt. Daar heb jij verder geen omkijken naar.

Heb je vragen over ons aanbod, of wil je direct een bedrijfsauto regelen?

Bobby en Jamie helpen je snel verder. Zij zetten je aanvraag in gang en regelen alles wat nodig is zodat je snel op weg bent met je nieuwe auto. Daar heb jij verder geen omkijken naar. Je hebt immers wel wat beters te doen!

Neem direct contact op:
j.vandenbrink@riemersmaleasing.nl
073-850 47 46

b.dielissen@riemersmaleasing.nl
073-850 47 61

Wil je liever door ons worden gebeld? Laat dan je gegevens achter via onderstaande button.