Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit, en zeker ook voor milieubewust rijden. Heb je vragen over de manier waarop je je wagenpark duurzamer kunt maken? En welke praktische zaken daarbij komen kijken? Wij helpen je graag bij  het maken van keuzes voor het realiseren van een toekomstbestendig, duurzaam wagenpark.

Milieubewust rijden en het reduceren van de CO2-uitstoot is voor ons een gegeven. In al onze adviesgesprekken nemen wij duurzame mobiliteit als vanzelfsprekend mee. Dat betekent dat wij altijd kijken hoe je zo schoon en zuinig mogelijk je mobiliteit kunt regelen.

Wij hebben een breed aanbod aan elektrische en hybride vervoersmiddelen en adviseren en ondersteunen je bij het regelen van laadpalen en andere aanverwante zaken. Met een mobiliteitsscan kunnen we bovendien jouw huidige vervoersmiddelen analyseren en adviseren hoe je nog duurzamer kunt rijden. Daar heeft niet alleen het milieu baat bij, maar ook je portemonnee.

In het artikel “Koudwatervrees als rem” vertellen Rob Gielens en Joost van den Akker over de  acceptatie van en gewenning aan nieuwe vormen van mobiliteit zoals elektrisch rijden.

Wil je meer weten over onze aanpak, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

De resultaten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2018 laten zien dat er ontzettend veel vraag is naar elektrische auto’s door zakelijke rijders. Er wordt een sterke toename verwacht van de keuze naar volledig elektrisch bij een volgende auto (17%). Vooral berijders van een hybride en plug-in hybride zijn van plan om volledig elektrisch te kiezen (resp. 21% en 40%).

Wil je meer weten over elektrisch rijden? We hebben wat links voor je verzameld:

  • DuurzaamBedrijfsleven: het grootste platform over duurzaam ondernemen, innovatie en MVO, met veel aandacht voor mobiliteit: https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/mobiliteit
  • Op de Elektrische Voertuigen Database vind je uitgebreide info over beschikbare elektrische auto’s en auto’s die binnenkort op de markt worden verwacht. Ook is er per auto uitgebreide informatie over alles wat je wilt weten over de actieradius, accu, opladen en prestaties.
  • EVBox biedt laadoplossingen voor elektrische auto’s en biedt op de website interessante e-books aan over elektrisch rijden en laden. Zo is er een gids voor iedereen die een elektrische auto beter wil leren kennen. 
  • In het artikel “Koudwatervrees als rem” vertellen Rob Gielens en Joost van den Akker over de  acceptatie van en gewenning aan nieuwe vormen van mobiliteit zoals elektrisch rijden.
  • Wil je weten welk type contactpunten er zijn? Of hoe het zit met de toegankelijkheid van laadpunten? Dit zijn vragen waar je als  “EV-rijder” graag een antwoord op hebt. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) heeft een handige brochure uitgebracht (oktober 2018) waar antwoorden op deze en andere vragen uit de wereld van elektrisch laden worden beantwoord. De brochure  ‘Laden van elektrische voertuigen- definities en toelichting’ is hier te downloaden

Heb je vragen of wil je meer weten over onze aanpak, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.