Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit. Wij zijn flexibel, persoonlijk en oprecht.  Wij denken graag met je mee, regelen het voor je en als je wenst heb je geen omkijken meer naar je mobiliteit. Keuzevrijheid vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

Full operational lease

Full operational lease is de meest voorkomende en volledige leasevorm die er is. Voor een vast bedrag per maand zorgen wij dat je geen omkijken meer hebt naar je mobiliteit. Alles wordt geregeld; van de financieringskosten en operationele kosten tot aan het beheer. Bovendien zorgen wij dat we samen regelmatig jouw mobiliteit onder de loep nemen, want jouw wensen kunnen veranderen. Zo weet je zeker dat je altijd op de voor jou best mogelijke manier mobiel bent.

Netto operational lease

Kies je voor netto operational lease dan kies je voor keuzevrijheid. Wij regelen je mobiliteit, de auto staat op onze balans en we betalen de motorrijtuigenbelasting. De overige kosten zoals verzekering, onderhoud, schadereparaties en vervangend vervoer, mag je in alle vrijheid zelf regelen. Zo kun jij kiezen met welke maatschappijen je in zee gaat en hou je zelf de touwtjes in handen.

Wil je meer weten over full of netto operational lease, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 073 – 850 47 50