Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen.

Riemersma Leasing is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Dat betekent dat u zonder zorgen kunt kiezen voor Private Lease van Riemersma Leasing.

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbare Private Leaseovereenkomst af te sluiten. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. U kunt er daarom vanuit gaan dat een leasemaatschappij met het keurmerk, staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Met Private Lease bij Riemersma Leasing bent u daarom verzekerd van heldere en eerlijke afspraken.

De 5 zekerheden van het Keurmerk Private Lease

1. Eerlijke voorwaarden
De Algemene voorwaarden zijn fair en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.

2. Compleet product
Het is duidelijk wat in de leaseprijs zit. Uw leaseovereenkomst is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
De leasemaatschappij gaat samen met u bekijken en beoordelen hoeveel u wilt en kunt betalen. Daardoor heeft u de zekerheid dat u de maandelijkse leasekosten kunt betalen.

4. 14 dagen bedenktijd
U moet zorgeloos kunnen genieten van uw leaseauto en een goede keuze kunnen maken. Daarom heeft u 14 dagen bedenktijd.

5. Zekerheid bij klachten
Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Private Lease wordt steeds populairder, het aantal particulieren dat een auto wil leasen groeit en het aantal Private Lease aanbieders stijgt enorm. Het is belangrijk dat de consument van eerlijke en betrouwbare informatie wordt voorzien, daarom is het Keurmerk Private Lease opgezet. Een nieuwe, veilige en betaalbare auto rijden is nu mogelijk. Maar hoe kies je een betrouwbare leasemaatschappij? Daar helpt het keurmerk je mee.

Het Keurmerk Private Lease hoort bij Stichting Keurmerk Private Lease en is er om de consument te beschermen. Dankzij het keurmerk weet u bij welke partij u veilig en verantwoord een auto kunt leasen. Bij Riemersma Leasing maken wij graag heldere afspraken. Voor ons is het uiterst belangrijk dat u als consument tevreden bent. Samen zorgen wij ervoor dat u veilig, verantwoord én vertrouwd kunt rijden in uw Private Leaseauto!

Meer weten over het Keurmerk Private Lease?