Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit. Een vliegtuig leasen? Het kan! Heb je behoefte aan een e-bike, OV-kaart én auto? Het kan! Wij denken graag met je mee en kennen geen beperkingen. Wij zijn flexibel, persoonlijk en oprecht. Want dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

We hebben verschillende mogelijkheden die je op weg helpen. Worden jouw wensen met sale & lease back niet of niet helemaal ingevuld? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Flexibel en oplossingsgericht. Want zo zijn wij.

Sale and leaseback

Bij sale and leaseback draag je het bestaande wagenpark over aan Riemersma Leasing.

Bij sale and leaseback draag je het bestaande wagenpark over aan ons, om het vervolgens terug te leasen.

Heeft dit voordelen? Jazeker. Er blijft geld over voor het financieren van de core business en de liquiditeitspositie wordt verbeterd. Je loopt geen enkel financieel risico en bovendien ontzorgen wij je volledig op het gebied van operationele en administratieve zaken van je wagenpark.

Tijdens de leasetermijn blijft Riemersma Leasing economisch en juridisch eigenaar van de auto, waardoor je geen risico loopt bij verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract. Het restwaarderisico (winst of verlies bij verkoop) aan het einde van de looptijd is volledig voor rekening van ons.

Wil je meer weten over sale and leaseback, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

We helpen je graag verder! 073 – 850 47 50