Sale & Lease back

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit. Ons uitgangspunt is om elke verwachting  te overtreffen. Onze mobiliteitsoplossingen sluiten dan ook altijd naadloos aan op jouw mobiliteitswens.

We hebben verschillende mogelijkheden die je op weg helpen. Worden jouw wensen met onderstaande optie niet of niet helemaal ingevuld? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Flexibel en oplossingsgericht. Want zo zijn wij.

Sale and leaseback

Bij sale and leaseback draag je het bestaande wagenpark over aan Riemersma Leasing.

Bij sale and leaseback draag je het bestaande wagenpark over aan ons, om het vervolgens terug te leasen.

Heeft dit voordelen? Jazeker. Er blijft geld over voor het financieren van de core business en de liquiditeitspositie wordt verbeterd. Je loopt geen enkel financieel risico en bovendien ontzorgen wij je volledig op het gebied van operationele en administratieve zaken van je wagenpark.

Tijdens de leasetermijn blijft Riemersma Leasing economisch en juridisch eigenaar van de auto, waardoor je geen risico loopt bij verkoop van de auto aan het einde van het leasecontract. Het restwaarderisico (winst of verlies bij verkoop) aan het einde van de looptijd is volledig voor rekening van ons.

Wil je meer weten over sale and leaseback, neem dan gerust en vrijblijvend contact met ons op.

We helpen je graag verder! 073 – 850 47 50

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50

TwitterTwitter

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.