Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor mobiliteit. Een vliegtuig leasen? Het kan! Heb je behoefte aan een e-bike, Ov-kaart én auto? Het kan! Wij denken graag met je mee en kennen geen beperkingen. Wij zijn flexibel, persoonlijk en oprecht. Want dat vinden wij belangrijk. Jij toch ook?

We hebben verschillende mogelijkheden die je op weg helpen. Worden jouw wensen met onderstaande opties nog niet of niet helemaal ingevuld? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee. Flexibel en oplossingsgericht. Want zo zijn wij.

VRIJ

Betaalbare én slimme flexibiliteit

Misschien heb je – bijvoorbeeld door wisseling van personeel – even geen vervoersmiddel nodig, maar wil je wel mobiel kunnen zijn als dat nodig is. Dan is VRIJ jouw antwoord.

Met VRIJ is de contractperiode flexibel én zet je het leasecontract stil wanneer jou dat uitkomt. Je bepaalt zelf het aantal maanden stilstand én het aantal stilstand perioden en kiest daarmee voor ultieme vrijheid in mobiliteit. Tijdens de stilstand perioden worden geen kosten doorberekend.

Een voorbeeld: met VRIJ sluit je een leasecontract van vier jaar af (48 mnd) die je binnen vijf jaar (60 mnd) kunt opnemen. Je kiest ervoor om het contract twee keer stil te zetten, voor de totale duur van maximaal één jaar. Tijdens de twee stilstand perioden worden dus géén kosten doorberekend.

De keuze van de auto vindt plaats op klasse, net als bij verhuur. In het tarief van het leasecontract zijn de kosten van schoonmaak, inname- en stallingskosten na een stilstandperiode inbegrepen.

Zoveel mensen zoveel wensen

Flexibiliteit en mobiliteit gaan met VRIJ hand in hand. Riemersma Leasing gelooft dat in vrijheid en met plezier bijzondere mobiliteitsoplossingen ontstaan. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Wij vinden voor iedereen een mobiliteitsantwoord. Beloofd!

Wil je meer weten over VRIJ, neem gerust en vrijblijvend contact met ons op of bekijk de Productsheet.