ZOM: Zorglease Op Maat

Met elke zorginstelling gaan we op zoek naar de klik. Want zoveel mensen, zoveel wensen. Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe beter we snappen wat jouw mobiliteitswensen en die van je medewerkers zijn.

Thuis bij zorginstellingen

We kennen de markt waarin zorginstellingen opereren. We weten bijvoorbeeld dat het aantrekken van personeel in de zorgsector een serieuze uitdaging is. En wij weten hoe zorginstellingen zich op het gebied van mobiliteit kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt. Op een kostenneutrale manier, met legio voordelen, niet alleen voor zowel nieuw én bestaand personeel, maar ook voor de zorginstelling. Zonder organisatorische rompslomp, want die nemen wij uit handen.

Verzekerd van een vlotte en zorgeloze afhandeling

Service zit in ons DNA. Wij doen alles om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit betekent niet alleen een vast contactpersoon waarbij je altijd terecht kunt, maar ook aanvullende diensten waarmee je verzekerd bent van  een zorgeloze invulling van je mobiliteitswensen.

Zo ondersteunen we de interne verantwoordelijke binnen een zorginstelling bijvoorbeeld met de interne communicatie.  We zorgen ervoor dat uitgebreide informatie voor de medewerkers via een online maatwerk omgeving beschikbaar is. Zij vinden daar antwoorden op vaak gestelde vragen, zoals:

 • een leaseauto in plaats van een eigen auto. Wat zijn de voordelen?
 • wat zijn de voorwaarden van leasen via je werkgever?
 • bij wie kan ik terecht voor aanvullende vragen of advies?

Ook organiseren we informatiesessies op locatie waarbij we medewerkers alles vertellen over de regeling. De geselecteerde auto kan van dichtbij worden bekeken en er kan een proefrit worden gemaakt.

Ook een kostenneutrale mobiliteitswens?

We gaan daarover graag met je in gesprek en durven te stellen dat Zorglease Op Maat ook bij de wensen van jouw zorginstelling past. Neem contact op met Joris van Oers of Joost van den Akker, zij leggen je graag uit hoe het werkt.

Eerst meer weten?

Lees de productsheet of bekijk onderstaande video van de feestelijke aflevering van de auto’s aan de medewerkers van de Zorgboog.

Benieuwd hoe we jouw zorginstelling kunnen helpen?
Neem contact op met Joris van Oers of Joost van den Akker. Zij kennen de uitdagingen in de zorgsector en zijn de aanspreekpunten voor onze zorglease oplossing Zorglease Op Maat.

Meer lezen?

Voorwaarden van leasen via de zorginstelling

 • De overeenkomst wordt gesloten tussen de zorginstelling en Riemersma Leasing
 • Er is géén BKR-registratie van toepassing
 • Deze leasevorm heeft géén negatief effect op toekomstige hypotheekaanvragen;
 • Er is géén borg of vooruitbetaling noodzakelijk;
 • De medewerker profiteert van de inkoopvoordelen van de zorginstelling;
 • De overname van de auto tussentijds of bij het einde contract is mogelijk;
 • De eigen bijdrage wordt verrekend via het salaris.

Bovenstaande KIA Picanto’s worden op diverse momenten afgeleverd aan medewerkers van de Zorgboog. Bekijk hier de video van het eerste feestelijke aflevermoment.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50

TwitterTwitter

Stel je vraag

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.