Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
3888-riemersma-160.jpg

Lease een elektrische bedrijfswagen, een duurzame keuze!

Het maken van de overstap naar een elektrische bedrijfswagen biedt verschillende voordelen, zowel voor het bedrijf als het milieu. Elektrisch rijden is beter voor het milieu dan een traditionele brandstofauto. Elektrische bedrijfswagens stoten namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit. Dit helpt de kwaliteit van de lucht te verbeteren en verminderd de CO2-uitstoot. Ook kan elektrisch rijden resulteren tot lagere bedrijfskosten. Elektriciteit is vaak goedkoper dan brandstof. Daarnaast heeft een elektrische bedrijfswagen minder onderhoud nodig op de lange termijn. 

Om elektrisch rijden te stimuleren legt de overheid steeds strengere milieumaatregelen op. Een van deze maatregelen is dat dieselvoertuigen niet meer elke stad zomaar in mag rijden. Vanaf 2025 mogen gemeenten nul emissiezones invoeren. Je mag deze zone alleen inrijden als de bestelauto elektrisch is en geen schadelijke stoffen uitstoot. Een elektrische bedrijfswagen wordt voor veel bedrijven daarom noodzakelijk. Om het betaalbaar te houden voor bedrijven wordt de overstap naar een elektrische bedrijfswagen gestimuleerd door subsidies en belastingvoordelen. Deze zullen echter niet onuitputbaar zijn. Daarom adviseren wij je om niet langer te wachten en maak nu de overstap naar een elektrisch bedrijfswagen. 

Direct contact 

De voordelen van een elektrische bedrijfswagen

  • Beter voor het milieu
  • Lagere bedrijfskosten 
  • Toegang tot nul emissiezones
  • Duurzaam en milieuvriendelijke bedrijf
  • Toekomstbestendig wagenpark
Elektrische bedrijfswagen leasen - Strengere milieumaatregelen

Strengere milieumaatregelen

De overheid legt steeds strengere regels op om de ergste gevolgen van de klimaatcrisis te beperken.

Elektrische bedrijfswagen leasen - Geen toegang tot nul-emissiezones

Geen toegang tot nul-emissiezones

Vanaf 2025 heb je alleen toegang tot een nul-emissiezone met een elektrische bedrijfswagen.

Elektrische bedrijfswagen leasen - CO2-uitstoot te hoog

CO2-uitstoot te hoog

Een elektrische bedrijfswagen kan bedragen aan het reduceren van de CO2-uitstoot.

(Elektrische) bedrijfswagen leasen

Wist je dat je als ondernemer of ZZP-er ook je bedrijfswagen op grijs kenteken kan leasen? Ook de inrichting van de bus nemen we hierin mee. Nooit meer problemen als je stil staat langs de weg op weg naar een klant. Riemersma Leasing ontzorgt je zonder hoge vaste kosten. En jij? Jij bent altijd verzekerd van passende mobiliteit.

Meer weten?

Elektrische bedrijfswagen leasen - (Elektrische) bedrijfswagen leasen
Elektrische bedrijfswagen leasen - EV-Expert Patrick Kavelaars

EV-Expert: Patrick Kavelaars

Hi, ik ben Patrick Kavelaars, dé expert bij Riemersma Leasing op het gebied van elektrisch rijden. In 2020 heb ik de cursus Elektrisch Vervoer via de Stichting Vakkennis en Mobiliteit succesvol afgerond en daarom mag ik mij gecertificeerd EV-expert noemen.

Graag wil ik mijn kennis met jou delen. Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? Hoe helpt het met CO2 reductie? Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het elektrificeren van je wagenpark? En welke stappen komen daarbij kijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Veelgestelde vragen

Waarom de overstap naar een elektrische bedrijfswagen? keyboard_arrow_down
Wat zijn de voordelen van een elektrische bedrijfswagen? keyboard_arrow_down
Waarom een elektrische bedrijfswagen leasen? keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Elektrische bedrijfswagen leasen - Matchmakers in mobiliteit
 
Elektrische bedrijfswagen leasen - De overstap naar een elektrische bedrijfswagen: de tijd dringt…
De overstap naar een elektrische bedrijfswagen: de tijd dringt… 20-04-2023 | Om de doelen van het Klimaatakkoord van Parijs te halen doet Nederland er alles aan om de CO2-uitstoot te reduceren. Lees meer
 
Elektrische bedrijfswagen leasen - Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken
Zakelijk verduurzamen – elektrische bedrijfswagens met grijs kenteken 10-08-2022 | Wanneer het over elektrisch rijden gaat, wordt momenteel vooral gedoeld op enerzijds de particuliere rijders en in grote mate het aantal leaserijders dat als particulier een elektrische auto rijdt. Lees meer
 
Elektrische bedrijfswagen leasen - Groener rijden – ook zakelijk; de toekomst van elektrische bedrijfswagens
Groener rijden – ook zakelijk; de toekomst van elektrische bedrijfswagens 02-02-2021 | Het besef dat onze mobiliteit groener en duurzamer moet is inmiddels diepgeworteld in de samenleving. Daarin zien we de enorme groei in elektrische auto’s als belangrijkste signaal. Die boost in elektrisch rijden zien we voornamelijk in de personenauto’s, met daarin wel een zwaartepunt voor de zakelijke leaserijder. Ook in de particuliere markt zien we, met de groei van een tweedehands markt, groeiende cijfers. Lees meer