Events

Events

Lorum ipsum intro tekst.

Riemersma Leasing Xperience | 18 september 2018

We kijken terug op een geslaagd event! Bekijk de video hiernaast voor een impressie van de dag.

Ben je geïnspireerd geraakt door de verhalen die je hebt gehoord, of wil je de presentaties nog eens op je gemak bekijken? Je kunt ze hieronder downloaden.

Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Joost van den Akker of Patrick Kavelaars via 073-850 47 50.

Manoeuvreren met WLTP

De centrale vraag in deze presentatie is: Wat betekent de WLTP voor onze klant?

Heb je na het bekijken van de presentatie inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Joost van den Akker: 073-850 47 50 of j.vandenakker@riemersmaleasing.nl

Download de presentatie Manoeuvreren met WLTP

Diesel vs benzine: hot or not?

Wat zijn de belangrijkste leerpunten die we kunnen trekken uit de actuele discussie over dieselauto’s versus benzineauto’s? En wat raden we onze klanten aan te doen? Deze vragen worden in de presentatie beantwoord.

Heb je na het bekijken van de presentatie inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Patrick Kavelaars: 073-850 47 50 of p.kavelaars@riemersmaleasing.nl

Download de presentatie Diesel vs benzine

In deze video wordt duidelijk uitgelegd wat WLTP is

Tesla

Tesla presenteerde o.a. haar missie en de actuele ontwikkelingen, waaronder de komst van het nieuwe Model 3. Ook was er gelegenheid om een rit te maken in de Model X en Model S.

Heb je vragen over Tesla? Neem dan contact op met Bobby Dielissen van onze binnendienst of met Skip Adelmeijer, product specialist van Tesla.

Lightyear One, de zonneauto

Lightyear is een Nederlandse startup die werkt aan de commerciële zonneauto, Lightyear One, waarvan het prototype in 2019 gereed is.

Robert Hoevers van Lightyear nam ons mee in de ontwikkeling van Lightyear One. Download de presentatie: Pitchdeck Press Lightyear

Heb je na het bekijken van de presentatie inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Bobby Dielissen van onze binnendienst of met Lightyear.

Nuttige links

Wil je meer weten over elektrisch rijden en allerlei initiatieven? We hebben wat links voor je verzameld:

  • DuurzaamBedrijfsleven: het grootste platform over duurzaam ondernemen, innovatie en MVO, met veel aandacht voor mobiliteit: https://www.duurzaambedrijfsleven.nl/mobiliteit
  • Op de Elektrische Voertuigen Database vind je uitgebreide info over beschikbare elektrische auto’s en auto’s die binnenkort op de markt worden verwacht. Ook is er per auto uitgebreide informatie over alles wat je wilt weten over de actieradius, accu, opladen en prestaties.
  • EVBox biedt laadoplossingen voor elektrische auto’s en biedt op de website interessante e-books aan over elektrisch rijden en laden. Zo is er een gids voor iedereen die een elektrische auto beter wil leren kennen. 
  • In het artikel “Koudwatervrees als rem” vertellen Rob Gielens en Joost van den Akker over de  acceptatie van en gewenning aan nieuwe vormen van mobiliteit zoals elektrisch rijden.
  • Van 16 tot en met 22 september is het European Mobility Week: organisaties en gemeenten organiseren activiteiten die hun commitment laten zien in het toewerken naar schone en duurzame mobiliteit. http://www.mobilityweek.eu/

Robert Doornbos

Robert Doornbos, voormalig Formule 1 autocoureur gaf een wervelende presentatie over de wereld van Formule 1.

www.robertdoornbos.com

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.