Elektrisch rijden

Rijden in een elektrische auto is allang niet nieuw meer. Toch zijn er nog altijd meer mensen die niet in een elektrische auto hebben gereden dan wel. Wil je bij het afsluiten van een nieuw leasecontract ook graag overgaan op elektrisch rijden? Lees er meer over op deze pagina of neem direct contact op met een van onze accountmanagers.

De voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft diverse voordelen. We lichten er een aantal voor je uit:

Goedkoper dan LPG, Benzine of Diesel
Na een traditionele tankbeurt betaal je gemakkelijk 60, 70 of zelfs 80 euro (afhankelijk van de grote van je tank). Elektriciteit is vele malen goedkoper. Wanneer je je elektrische auto thuis oplaad kan het je zelfs een voordeel van zo’n 50% opleveren.

Beter voor het milieu
Een elektrische auto zorgt voor minder CO2 uitstoot. Dit geldt voor zowel de productie als tijdens het rijden. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de auto op te laden met zelfopgewekte energie met bijvoorbeeld zonnepanelen. Elektrisch rijden is daarom beter voor het milieu.

Bezoek aan tankstation niet meer nodig
Bij een elektrische leaseauto wordt een laadpaal meegeleverd. Zo kan je je auto opladen, terwijl je ontspannen thuis op de bank zit. Een bezoek aan een tankstation is niet meer nodig.

Overweeg je om elektrisch te gaan rijden?

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.