Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2644-riemersma-leasing-mobiliteitsoplossing-fase-lease_banner.jpg

Mijn lease

Rijd je (al jaren) een leaseauto via Riemersma Leasing en ben je op zoek naar praktische informatie? Wij hebben alles bij elkaar gezet in onze handige Riemersma App. Deze kan je makkelijk downloaden in de app-store van Google of Apple.

Ben je nieuw of mag je een nieuwe leaseauto uitzoeken? Wij behandelen elke vraag als maatwerk. Het beste kan je daarom direct contact met ons opnemen. Dan zetten we samen jouw wensen op een rij en komen we tot het beste resultaat.

Direct contact

De voordelen

  • Uitstekende voorwaarden
  • Maatwerk voor jouw situatie
  • Uitstekend team van professionals
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 Riemersma Service
Mijn lease - Maatwerk voor jouw situatie

Maatwerk voor jouw situatie

Samen gaan we op zoek naar dé oplossing die past bij jouw wensen en organisatiedoelstellingen.

Mijn lease - Uitzonderlijk team

Uitzonderlijk team

Wij staan met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier.

Mijn lease - 24/7 Riemersma Service - usp

24/7 Riemersma Service

Bij Riemersma ben je verzekerd van 24/7 service. Onze binnendienst gaat voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat je altijd vooruit kunt.

Ik mag een nieuwe auto uitzoeken

Dit is stiekem het leukste deel van ons werk. Samen met jou de auto uitzoeken en samenstellen die precies aansluit op jouw eisen, wensen én op het beschikbare budget. Een puzzel waarbij wij pas tevreden zijn als we de perfecte match hebben gevonden.

Natuurlijk moet de auto van je keuze aansluiten op het zakelijk gebruik. Maar in de meeste gevallen ga je ‘m ook privé rijden. Dan moet de auto dus ook aansluiten op je thuissituatie. Of een hobby. En misschien ben jij wel iemand die de accessoires belangrijk vindt. Of juist kiest voor meer vermogen. Door aan alle knoppen te draaien, komen we tot jouw perfecte auto. Zakelijk én privé.

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Meer weten?

Mijn lease - Ik mag een nieuwe auto uitzoeken
Mijn lease - Ik ben al bestuurder

Op zoek naar praktische informatie als bestuurder?

Rijd je in een auto van Riemersma Leasing en ben je op zoek naar praktische informatie? Bijvoorbeeld als je schade hebt, of als je een groene kaart nodig hebt of antwoord nodig hebt op een andere prangende vraag? 

Wij hebben alle praktische informatie bij elkaar gezet in onze handige Riemersma App. Deze kan je eenvoudig downloaden in de App-store van Google of Apple

Kom je er toch niet helemaal uit? Schroom niet en neem direct contact met ons op. 

Contact opnemen

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Mijn lease - Matchmakers in mobiliteit
 
Mijn lease - Je nieuwe auto kiezen; waar let je nu echt op?
Je nieuwe auto kiezen; waar let je nu echt op? 07-05-2020 | Iedereen die overweegt een nieuwe of andere auto te kopen, staat voor de keuze. Welke auto past bij me, wat vind ik mooi en wat vind ik belangrijk. Lees meer
 
Mijn lease - Waarom zijn winterbanden zo belangrijk?
Waarom zijn winterbanden zo belangrijk? 10-10-2020 | Ondanks dat het dit jaar nog niet zo koud is geweest hebben toch al veel automobilisten winterbanden laten monteren. Waarom nu al denken sommige mensen er ligt toch nog geen sneeuw. Lees meer
 
Mijn lease - Wat doe je wanneer je bij een ongeluk betrokken bent?
Wat doe je wanneer je bij een ongeluk betrokken bent? 03-02-2021 | Een ongeluk zit in een klein hoekje. En ook al ben je voorzichtig, houd je aan snelheid en regels, ook kun je betrokken raken bij een verkeersongeval, terwijl dat niet eens jouw schuld hoeft te zijn. Lees meer