Mijn Wagenpark

Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen en diensten aan, zoals full en netto operational lease, shortlease, sale and lease back, wagenparkbeheer, overstapservice en onze eigen flexibele leasevormen zoals fase lease en VRIJ.

Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder nuttige informatie bestemd voor jou als wagenparkbeheerder. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers voor een op maat gemaakt advies.

073-8504750

Waarmee wij je kunnen helpen

We zetten alles op alles om jouw mobiliteitswensen te vervullen. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden voor iedereen de ultieme mobiliteitsoplossing. Beloofd.

Lees meer over onze mobiliteitsoplossingen.

Meer lezen

Waarom Riemersma Leasing?

  • Ruim 35 jaar lease-ervaring
  • Ultieme service
  • Persoonlijk en betrokken:
    altijd een vast contactpersoon
  • Transparant: wij zijn duidelijk en eerlijk
  • Flexibel: op maat gemaakt advies voor elke mobiliteitsvraag
  • Snel: Binnen 24 uur een offerte en binnen 48 uur een afspraak

Wet & fiscus

Als er iets vaak verandert in de autowereld dan zijn het wel de fiscale regels. Met name de bijtelling is de afgelopen jaren erg vaak gewijzigd.

Auto en fiscus 2018

Wil je direct inzicht in de huidige regelgeving, de BPM en de bijtelling? Download dan het document Auto en Fiscus 2018 dat is opgesteld door de VNA.

Benieuwd naar wat er op Prinsjesdag 2018 is gemeld? Lees hier de samenvatting, opgesteld door de VNA (update d.d. 24 september 2018):  Samenvatting Belastingplan 2019.pdf

Via onderstaande button kun je meer lezen over actuele fiscale wijzigingen zoals IFRS16.

Meer lezen

Managementinformatie

Wil je snel en overzichtelijk inzicht in de kosten van je wagenpark? Hoe zit het met het gemiddelde brandstofverbruik? Of met het gemiddeld aantal gereden kilometers? Alle informatie met betrekking tot het wagenpark dat je beheert vind je in de uitgebreide online management rapportage.

Heb je vragen over je rapportage of wil je weten hoe je er optimaal van kunt profiteren? Neem dan contact op met je accountmanager om de rapportage samen te bespreken.

Na ontvangst van de inlogcode kun je hieronder inloggen. (Download hier de handleiding)

inloggen

Ben je klant bij Riemersma Leasing en maak je nog geen gebruik van deze mogelijkheid? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we direct je account.

IFRS 16: wij leveren de juiste rapportagegegevens aan

IFRS* 16 is een nieuwe manier voor het extern verantwoorden van de huur-en leaseverplichtingen. Beursgenoteerde ondernemingen in Europa moeten volgens deze regels rapporteren. Hoe wij ervoor zorgen dat je straks aan je rapportageverplichtingen kunt voldoen, lees je in dit bericht.

Voldoen aan de nieuwe norm: wij maken het je makkelijk

De Europese autoleasesector heeft een gezamenlijk vastgestelde rapportageset opgesteld. Wij ondersteunen dit initiatief om het onze lessees makkelijk te maken. Met de rapportageset beschik je over alle data die je nodig hebt en krijg je deze op een identieke wijze aangeleverd.

Meer weten?
Op onze website staat uitgebreide informatie over IFRS en de manier waarop wij de gegevens aanleveren.
Heb je een vraag over IFRS? Neem contact met ons op.

*IFRS staat voor International Financial Reporting Standards

Offerte aanvragen

Wij denken graag met je mee. Leg je mobiliteitsvraag met een gerust hart bij ons neer en wij gaan samen met je aan de slag om je de allerbeste oplossing te bieden.

Hoe we dat doen? Door het voeren van open gesprekken waarbij niets vastligt. Geen kant en klare oplossingen, geen beperkingen. Daardoor komen we samen tot een invulling die vrijheid én plezier in mobiliteit geeft. Met als voorwaarde dat je mobiliteitsplanning toekomstproof is.

Ja, ik wil graag een offerte aanvragen

Documenten Riemersma leasing

Hier vind je onze documentatie die je in PDF-formaat kunt downloaden en printen. Na het aanklikken van de betreffende link zal er een nieuw scherm worden geopend.

Heb je nog geen programma waarmee je PDF bestanden kunt lezen? Download hier dan Adobe Reader.

Wijzigingen doorgeven

Via onderstaand formulier kun je wagenparkwijzigingen doorgeven

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50

TwitterTwitter

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.