Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen en diensten aan, zoals full en netto operational lease, shortlease, sale and lease back, wagenparkbeheer, overstapservice en onze eigen flexibele leasevormen zoals fase lease en VRIJ.

Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder managementinformatie waar je als wagenparkbeheerder écht wat aan hebt. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers voor een op maat gemaakt advies.

073-8504750

Managementinformatie

Wil je snel en overzichtelijk inzicht in de kosten van je wagenpark? Hoe zit het met het gemiddelde brandstofverbruik? Of met het gemiddeld aantal gereden kilometers? Alle informatie met betrekking tot het wagenpark dat je beheert vind je in de uitgebreide online management rapportage.

Heb je vragen over je rapportage of wil je weten hoe je er optimaal van kunt profiteren? Neem dan contact op met je accountmanager om de rapportage samen te bespreken.

Na ontvangst van de inlogcode kun je hieronder inloggen. (Download hier de handleiding)

Ben je klant bij Riemersma Leasing en maak je nog geen gebruik van deze mogelijkheid? Neem gerust contact met ons op, dan regelen we direct je account.