Wet & fiscus

Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen en diensten aan, zoals full en netto operational lease, shortlease, sale and lease back, wagenparkbeheer, overstapservice en onze eigen flexibele leasevormen zoals fase lease en VRIJ.

Om het je gemakkelijk te maken vind je hieronder nuttige informatie over Wet & fiscus. Heb je na het lezen nog vragen? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers voor een op maat gemaakt advies.

073-8504750

Wet & fiscus

Als er iets vaak verandert in de autowereld dan zijn het wel de fiscale regels. Met name de bijtelling is de afgelopen jaren erg vaak gewijzigd.

Auto en fiscus 2019

Wil je direct inzicht in de huidige regelgeving, de BPM en de bijtelling? Download dan het document VNA Auto en Fiscus 2019 dat is opgesteld door de VNA.

Benieuwd naar wat er op Prinsjesdag 2018 is gemeld? Lees hier de samenvatting, opgesteld door de VNA (update d.d. 24 september 2018):  Samenvatting Belastingplan 2019.pdf

Belangrijke kostenwijzigingen per 1 januari 2019

Per 1 januari 2019 wijzigt de Belastingdienst de HSB-tarieven (motorrijtuigenbelasting). Ook wordt per deze datum een aanpassing van de premie WA en casco doorberekend. Wij hebben onze contactpersonen hierover uitgebreid geïnformeerd.
Mocht je dit niet hebben ontvangen of heb je daar vragen over, neem dan contact op met je accountmanager of met Bobby, Jamie of Bas via 073-850 4765 of via verkoop@riemersmaleasing.nl

IFRS16

Via onderstaande button kun je meer lezen over actuele fiscale wijzigingen zoals IFRS16. Wil je liever iemand spreken? Neem dan contact op met met je accountmanager, hij helpt je graag verder!

Meer lezen

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.