Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2567-co2-reduceren-klein.jpg

Reduceer de CO2-uitstoot van je bedrijf
- Patrick Kavelaars - 

2599-icoon-electrischrijden.jpg

CO2 uitstoot reduceren met elektrisch rijden

én bespaar op de mobiliteitskosten van je wagenpark

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dat is ook niet gek, want elektrisch rijden helpt bij het reduceren van CO2 uitstoot en helpt je bij het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie. Ook het aantal mogelijkheden om elektrisch te kunnen rijden groeit. Nederland blinkt uit in de dichtheid van laadmogelijkheden ten op zichte van andere Europese landen en het aanbod van elektrische auto’s wordt steeds uitgebreider.

We begrijpen goed dat de overstap naar elektrisch rijden gepaard gaat met veel vragen. Daarom is ons team van experts altijd bereid om eens goed met je te kijken naar de voordelen en nadelen, je wensen en rijgedrag om zo te adviseren in een elektrische oplossing, die volledig bij je past. Onze EV-expert Patrick Kavelaars gaat graag met je in gesprek. 

Direct contact

 

De voordelen van elektrisch rijden

  • Goedkoper dan traditionele brandstofauto’s
  • Beter voor het milieu door het reduceren van CO2 uitstoot
  • Bezoek aan tankstation niet meer nodig
  • Ontspannen rijden, uitgerust op bestemming
Elektrisch rijden - CO2-uitstoot reduceren

CO2-uitstoot reduceren

Elektrisch rijden helpt je bij het realiseren van je duurzaamheidsdoelstelling.

Elektrisch rijden - Hoge mobiliteitskosten

Hoge mobiliteitskosten

Elektrisch rijden is goedkoper dan rijden in een traditionele brandstofauto.

Elektrisch rijden - Advies van dé EV-expert

Advies van dé EV-expert

Patrick Kavelaars, dé EV-expert van Riemersma Leasing, helpt je bij het elektrificeren van je wagenpark.

Elektrisch rijden - Quote Woonstichting JOOST

"Woonstichting JOOST trekt duurzaamheid door in de hele organisatie. Daarom hebben we samen met Riemersma ons wagenpark volledig geëlektrificeerd. En dit naar volle tevredenheid."

Karin Soethoudt - directiesecretaresse Woonstichting JOOST

CO2-uitstoot reduceren en besparen op je mobiliteitskosten met een elektrisch wagenpark.

We begrijpen dat de overstap naar elektrisch rijden gepaard gaat met veel vragen. Daarom hebben we een roadmap ontwikkeld. Aan de hand van 4 stappen nemen we jou en jouw organisatie mee in de overstap naar een elektrisch wagenpark.

  • Start met een plan. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken? 
  • Maak een inventarisatie van je huidige wagenpark en breng de alternatieven in kaart. Welke elektrische auto wil je gaan rijden? 
  • Bij elektrisch rijden is het belangrijk dat je goed in kaart hebt waar je kunt laden. En wat is de laadbehoefte?
  • Wat is je leasebeleid nu? Gaat dit veranderen bij de overstap naar een elektrisch wagenpark? Zet je wensen op een rij.

Download hier de roadmap

Elektrisch rijden - Roadmap - elektrisch rijden
Elektrisch rijden - EV-Expert Patrick Kavelaars

EV-Expert: Patrick Kavelaars

Hi, ik ben Patrick Kavelaars, dé expert bij Riemersma Leasing op het gebied van elektrisch rijden. In 2020 heb ik de cursus Elektrisch Vervoer via de Stichting Vakkennis en Mobiliteit succesvol afgerond en daarom mag ik mij gecertificeerd EV-expert noemen.

Graag wil ik mijn kennis met jou delen. Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? Hoe helpt het met CO2 reductie? Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het elektrificeren van je wagenpark? En welke stappen komen daarbij kijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Welke elektrische auto past bij jou?

Dat de elektrische auto enorm populair is geworden, is geen wereldnieuws. Steeds meer automerken brengen hun eerste of zoveelste elektrische model op de markt. Dat is natuurlijk mooi, omdat er zo heel wat meer te kiezen is. Maar voor sommige brengt dit ruime aanbod juist keuzestress met zich mee. Je kiest het liefste voor een auto die perfect past bij je dagelijkse behoeftes, zowel zakelijk als privé. Je wilt zo min mogelijk laden, maar je mobiliteitsbudget is ook niet eindeloos.

Om bij dit soort vragen objectief te kunnen adviseren hebben we met onze specialisten een online keuzehulp ontwikkeld. We noemen hem de EV-Simulator. Hiermee krijg je na het beantwoorden van een paar vragen direct inzicht in welke 100% elektrische auto perfect past bij jouw wensen! Én per auto kun je op de kaart zien hoe ver je er mee kunt rijden.

Bekijk EV-simulator

Elektrisch rijden - EV-Simulator
Elektrisch rijden - Klantcase &More

“In 2019 zijn we volledig overgestapt naar een elektrisch wagenpark”

Roeland van Pinxteren & Eric van Oudenhoven, directeur-eigenaren &More Group

&More Group heeft haar betrokkenheid bij de maatschappij vormgegeven met een CO2 footprint en we zijn aangesloten bij de Climate Neutral Group om de CO2-uitstoot van ons bedrijf te reduceren. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerde groene energie en hadden we de wens om geen gebruik meer te maken van fossiele brandstof. Dit resulteerde in 2019 in ons besluit om volledig elektrisch te gaan rijden.

Lees de klantcase

Maak nu de overstap naar een elektrische bedrijfswagen!

In 2025 zullen er in maar liefst 30 Nederlandse steden zero-emissie milieuzones voor personenauto's én diesel bestelwagens ingevoerd zijn. Dit betekent dat deze steden niet meer toegankelijk zullen zijn voor auto's die niet hybride of elektrisch zijn. 

Veel bedrijven met een bestelwagen of bedrijfsbus  hebben de overstap naar een elektrische bedrijfswagen nog niet gemaakt. Wij adviseren echter om niet te wachten! Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen probleem! Patrick Kavelaars helpt je bij het hele proces, van A tot Z.  

Adviesgesprek aanvragen

Elektrisch rijden - Elektrische bedrijfswagen leasen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? keyboard_arrow_down
Wat kost een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Is elektrisch rijden echt goedkoper dan rijden in een brandstofauto? keyboard_arrow_down
Hoe lang kan ik rijden met mijn elektrische auto? keyboard_arrow_down
Hoe lang duurt het om je elektrische auto te laden? keyboard_arrow_down
Hoe werkt het laden van een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Wat kost het opladen van een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Is een elektrische auto echt beter voor het milieu? keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Elektrisch rijden - Matchmakers in mobiliteit
 
Elektrisch rijden - De overstap naar een elektrische bedrijfswagen: de tijd dringt…
De overstap naar een elektrische bedrijfswagen: de tijd dringt… 20-04-2023 | Om de doelen van het Klimaatakkoord van Parijs te halen doet Nederland er alles aan om de CO2-uitstoot te reduceren. Lees meer
 
Elektrisch rijden - Nieuwe aanvragen mogelijk voor subsidie op emissieloze bedrijfsauto’s
Nieuwe aanvragen mogelijk voor subsidie op emissieloze bedrijfsauto’s 20-12-2022 | Vanaf dinsdag 10 januari 2023 kan de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) weer aangevraagd worden. Met deze subsidie kun je tot €5000 terugkrijgen van de aanschafprijs van een nieuwe emissieloze bedrijfsauto. Lees meer
 
Elektrisch rijden - Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit
Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit 01-07-2022 | Vanaf 1 januari 2023 zijn alle bedrijven met meer dan 100 werknemers verplicht om de CO2-uitstoot van het zakelijke én woon-werkverkeer van je medewerkers te registeren. Lees meer