Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2567-riemersma-leasing-elektrisch-rijden-tesla-model-s.jpg

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. Dat is ook niet gek, want elektrisch rijden is goed voor het milieu en helpt je bij het realiseren van de duurzaamheidsdoelstellingen van je organisatie. Ook het aantal mogelijkheden om elektrisch te kunnen rijden groeit. Nederland blinkt uit in de dichtheid van laadmogelijkheden ten op zichte van andere Europese landen en het aanbod van elektrische auto’s wordt steeds uitgebreider.

 We begrijpen goed dat de overstap naar elektrisch rijden gepaard gaat met veel vragen. Daarom is ons team van expert altijd bereid om eens goed met je te kijken naar de voordelen en nadelen, je wensen en rijgedrag om zo te adviseren in een elektrische oplossing, die volledig bij je past. Onze EV-expert Patrick Kavelaars gaat graag met je in gesprek.

Direct contact

De voordelen van elektrisch rijden

  • Goedkoper dan traditionele brandstofauto’s
  • Beter voor het milieu door minder CO2 uitstoot
  • Bezoek aan tankstation niet meer nodig
  • Ontspannen rijden, uitgerust op bestemming
Elektrisch rijden - Beter voor het milieu

Beter voor het milieu

Elektrisch rijden helpt je bij het realiseren van je duurzaamheidsdoelstelling.

Elektrisch rijden - Goedkoper dan een brandstofauto

Goedkoper dan een brandstofauto

Elektrisch rijden is goedkoper dan rijden in een traditionele brandstofauto.

Elektrisch rijden - Advies van dé EV-expert

Advies van dé EV-expert

Patrick Kavelaars, dé EV-expert van Riemersma Leasing, helpt je bij het elektrificeren van je wagenpark.

Elektrisch rijden - Quote elektrisch rijden

“Ik rijd met veel plezier in mijn Tesla Model 3. Het is erg ontspannen rijden en ik kom veel meer uitgerust aan op mijn bestemming”

Eric van Oudenhoven, directeur-eigenaar &More Group

In 4 stappen naar een elektrisch wagenpark

  1. Start met een plan. Wat zijn je doelen? Wat wil je bereiken? 
  2. Maak een inventarisatie van je huidige wagenpark en breng de alternatieven in kaart. Welke elektrische auto wil je gaan rijden? 
  3. Bij elektrisch rijden is het belangrijk dat je goed in kaart hebt waar je kunt laden. En wat is de laadbehoefte?
  4. Wat is je leasebeleid nu? Gaat dit veranderen bij de overstap naar een elektrisch wagenpark? Zet je wensen op een rij.

Adviesgesprek aanvragen

Elektrisch rijden - In 4 stappen naar een elektrisch wagenpark
Elektrisch rijden - EV-Expert Patrick Kavelaars

EV-Expert: Patrick Kavelaars

Hi, ik ben Patrick Kavelaars, dé expert bij Riemersma Leasing op het gebied van elektrisch rijden. In 2020 heb ik de cursus Elektrisch Vervoer via de Stichting Vakkennis en Mobiliteit succesvol afgerond en daarom mag ik mij gecertificeerd EV-expert noemen.

Graag wil ik mijn kennis met jou delen. Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het elektrificeren van je wagenpark? En welke stappen komen daarbij kijken? Neem contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Adviesgesprek aanvragen

Welke elektrisch auto past bij jou?

Dat de elektrische auto enorm populair is geworden, is geen wereldnieuws. Steeds meer automerken brengen hun eerste of zoveelste elektrische model op de markt. Dat is natuurlijk mooi, omdat er zo heel wat meer te kiezen is. Maar voor sommige brengt dit ruime aanbod misschien juist wel keuzestress met zich mee. Je kiest het liefste voor een auto die perfect past bij je dagelijkse behoeftes, zowel zakelijk als privé. Je wilt zo min mogelijk laden, maar je mobiliteitsbudget is vaak ook niet eindeloos.

Om bij dit soort vragen objectief te kunnen adviseren hebben we met onze specialisten een online keuzehulp ontwikkeld. We noemen hem de EV-Simulator. Hiermee krijg je na het beantwoorden van een paar vragen direct inzicht in welke 100% elektrische auto perfect past bij jouw wensen! Én per auto kun je op de kaart zien hoe ver je er mee kunt rijden.

Bekijk EV-simulator

Elektrisch rijden - EV-Simulator
Elektrisch rijden - Klantcase &More

“In 2019 zijn we volledig overgestapt naar een elektrisch wagenpark”

Roeland van Pinxteren & Eric van Oudenhoven, directeur-eigenaren &More Group

&More Group heeft haar betrokkenheid bij de maatschappij vormgegeven met een CO2 footprint en we zijn aangesloten bij de Climate Neutral Group om onze CO2 uitstoot te compenseren. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerde groene energie en hadden we de wens om geen gebruik meer te maken van fossiele brandstof. Dit resulteerde in 2019 in ons besluit om volledig elektrisch te gaan rijden.

Lees de klantcase

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden? keyboard_arrow_down
Wat kost een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Is elektrisch rijden echt goedkoper dan rijden in een brandstofauto? keyboard_arrow_down
Hoe lang kan ik rijden met mijn elektrische auto? keyboard_arrow_down
Hoe lang duurt het om je elektrische auto te laden? keyboard_arrow_down
Hoe werkt het laden van een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Wat kost het opladen van een elektrische auto? keyboard_arrow_down
Is een elektrische auto echt beter voor het milieu? keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Elektrisch rijden - Matchmakers in mobiliteit
 
Elektrisch rijden - 5 tips voor het rijden in een elektrische auto
5 tips voor het rijden in een elektrische auto 03-06-2020 | Inmiddels wint de elektrische auto steeds meer terrein. Voor veel mensen die een traditionele brandstofauto gewend zijn is rijden in een elektrische auto even wennen. We vroegen Rudi van Heeswijk, medewerker operations bij Riemersma Leasing, om 5 tips te noemen, die je zeker moet weten als je gaat rijden in een elektrische auto. Lees meer
 
Elektrisch rijden - Van onervaren elektrische rijder naar een echte pro; de belangrijkste feiten en tips | Deel 1
Van onervaren elektrische rijder naar een echte pro; de belangrijkste feiten en tips | Deel 1 03-05-2020 | Hoewel elektrisch rijden al tijdenlang in opkomst is, zijn er nog steeds meer mensen die nog nooit elektrisch hebben gereden dan mensen die wel ervaren zijn. En eerlijk is eerlijk; het kan best een behoorlijke overstap zijn naar een elektrische auto. Lees meer
 
Elektrisch rijden - Van onervaren elektrische rijder naar een echte pro; de belangrijkste feiten en tips | Deel 2
Van onervaren elektrische rijder naar een echte pro; de belangrijkste feiten en tips | Deel 2 -- | In deel 1 van onze Pro-tips voor elektrisch rijden, draaide het vooral om de feiten en tips rondom de actieradius (en vergeet die parkeertip niet!) Vandaag in deel 2 zoomen we in op alles over het laden van je nieuwe elektrische auto. Lees meer