Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2492-riemersma-leasing-zakelijkleasen-banner-headerimg.jpg

ON-OFF Lease

Bij ON-OFF Lease krijg je het beste van twee werelden. Genieten van de flexibiliteit die je hebt bij shortlease, gecombineerd met de scherpe tarieven zoals je die kent van de traditionele leasevormen. 

ON-OFF Lease is altijd een aanvulling op je wagenpark. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je niet alle auto's in je wagenpark wilt onderbrengen onder bij voorbeeld Full Operational Lease, waarbij je een leasecontract van 4 of 5 jaar afsluit. Het kan dan een goede uitkomst bieden om 1, 2 of meer auto's onder te brengen onder ON-OFF Lease waarbij je dus flexibel bent in het aan en uitzetten van je leasecontract.

Direct contact

 

De voordelen van ON-OFF Lease

  • Maximale flexibiliteit
  • Kortlopende afspraken
  • Geen keuzestress
  • Één kilometrage
  • 24/7 Riemersma Service
ON-OFF Lease - Poollease - flexibiliteit

Maximale flexibiliteit

Geniet van flexibiliteit, gecombineerd met scherpe tarieven.

ON-OFF Lease - Poollease - kortlopende afspraken

Kortlopende afspraken

Een contract voor 1 jaar en de mogelijkheid om deze tussentijds op pauze te zetten. Opzeggen? Mogelijk binnen 30 dagen.

ON-OFF Lease - 24/7 Riemersma Service - usp

24/7 Riemersma Service

Bij Riemersma ben je verzekerd van 24/7 service. Onze binnendienst gaat voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat je altijd vooruit kunt.

ON-OFF Lease - Wat is ON-OFF Lease?

Wat is ON-OFF Lease?

Als je kiest voor ON-OFF Lease dan geniet je van diverse voordelen. Een ON-OFF Lease auto is snel en eenvoudig op te zeggen. Je zet je mobiliteit AAN of UIT. Ook profiteer je van een korte opzegtermijn van slechts 30 dagen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over keuzestress. Riemersma Leasing kiest een courant merk en type auto op basis van benzine. Zo houden wij het simpel én de leaseprijs scherp. De leaseprijs wordt gebaseerd op 30.000 kilometer per jaar en een vaste meerkilometerprijs. Duidelijk en overzichtelijk voor iedereen.

Meer weten?

De auto bij ON-OFF Lease

Riemersma Leasing kiest het merk en type auto. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en nette leaseauto. Een ON-OFF Lease auto rijdt altijd op benzine én ze beschikken minimaal over airco, navigatie en een bluetooth carkit. Roken in de auto is niet toegestaan.

Geen zin om de auto schoon te maken als je deze weer inlevert? Geen probleem. Wij doen het graag voor je. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht.

Meer weten?

ON-OFF Lease - De auto bij ON-OFF Lease
ON-OFF Lease - Het leasecontract bij ON-OFF Lease

Het leasecontract bij ON-OFF Lease

De looptijd van een ON-OFF Lease-contract is minimaal 12 maanden. Waarbij we rekenen met een standaard kilometrage van 30.000 kilometer per jaar. Wanneer je meer kilometers rijdt met de leaseauto wordt hier een vaste meerkilometerprijs voor gerekend. Minder kilometers worden niet verrekend.

Je kunt het ON-OFF Lease-contract opzeggen binnen een termijn van 30 dagen. Wil je het contract eerder opzeggen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Loopt het contract slechts 0 tot 6 maanden, dan betaal je 2 maandtermijnen als afkoopsom. Loopt het contract 7 tot en met 12 maanden? Dan betaal je 1 maandtermijn als afkoopsom. 

Meer weten?

Bespreek met onze specialist de mogelijkheden om flexibel te leasen

Je wilt leaseauto's faciliteren, maar niet vastzitten aan een langdurig contract. Want je medewerkers hebben een tijdelijk contract, groeien snel door of verwachten binnenkort in een andere levensfase terecht te komen waardoor de huidige leaseauto niet meer past bij de behoefte. Daarom ben je op zoek naar flexibiliteit in je wagenpark. Dat kan!

Onze specialist Joost van Opstal helpt je hier graag bij. Hij geeft uitgebreid advies over de mogelijkheden om flexibel te leasen tegen een scherp tarief.  Plan vrijblijvend een afspraak in zijn agenda en hij beantwoordt al je vragen. 

Plan direct een afspraak

ON-OFF Lease - Spreek met een specialist

Veelgestelde vragen

Mijn medewerker wil niet vastzitten aan een leasecontract van 4 jaar. Is korter ook mogelijk. keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

ON-OFF Lease - Matchmakers in mobiliteit