Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2492-riemersma-leasing-zakelijkleasen-banner-headerimg.jpg

Poollease

Bij poollease krijg je het beste van twee werelden. Genieten van de flexibiliteit die je hebt bij shortlease, gecombineerd met de scherpe tarieven zoals je die kent van de traditionele leasevormen. 

Poollease is altijd een aanvulling op je wagenpark. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat je niet alle auto's in je wagenpark wilt onderbrengen onder bij voorbeeld Full Operational Lease, waarbij je een leasecontract van 4 of 5 jaar afsluit. Het kan dan een goede uitkomst bieden om 1, 2 of meer auto's onder te brengen onder poollease waarbij je dus flexibel bent in het aan en uitzetten van je leasecontract.

Direct contact

 

De voordelen van poollease

  • Maximale flexibiliteit
  • Kortlopende afspraken
  • Geen keuzestress
  • Één kilometrage
  • 24/7 Riemersma Service
Poollease - Poollease - flexibiliteit

Maximale flexibiliteit

Geniet van flexibiliteit, gecombineerd met scherpe tarieven.

Poollease - Poollease - kortlopende afspraken

Kortlopende afspraken

Een contract voor 1 jaar en de mogelijkheid om deze tussentijds op pauze te zetten. Opzeggen? Mogelijk binnen 30 dagen.

Poollease - 24/7 Riemersma Service - usp

24/7 Riemersma Service

Bij Riemersma ben je verzekerd van 24/7 service. Onze binnendienst gaat voor iedere vraag door tot-ie is opgelost. Met plezier. Zodat je altijd vooruit kunt.

Poollease - Wat is Poollease?

Wat is Poollease?

Als je kiest voor Poollease dan geniet je van diverse voordelen. Een poollease auto is snel en eenvoudig op te zeggen. Je zet je mobiliteit AAN of UIT. Ook profiteer je van een korte opzegtermijn van slechts 30 dagen. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over keuzestress. Riemersma Leasing kiest een courant merk en type auto op basis van benzine. Zo houden wij het simpel én de leaseprijs scherp. De leaseprijs wordt gebaseerd op 30.000 kilometer per jaar en een vaste meerkilometerprijs. Duidelijk en overzichtelijk voor iedereen.

Meer weten?

De auto bij poollease

Riemersma Leasing kiest het merk en type auto. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en nette leaseauto. Een poollease auto rijdt altijd op benzine én ze beschikken minimaal over airco, navigatie en een bluetooth carkit. Roken in de auto is niet toegestaan.

Geen zin om de auto schoon te maken als je deze weer inlevert? Geen probleem. Wij doen het graag voor je. Hier worden wel kosten voor in rekening gebracht.

Meer weten?

Poollease - De auto bij poollease
Poollease - Het leasecontract bij Poollease

Het leasecontract bij Poollease

De looptijd van een poollease-contract is minimaal 12 maanden. Waarbij we rekenen met een standaard kilometrage van 30.000 kilometer per jaar. Wanneer je meer kilometers rijdt met de leaseauto wordt hier een vaste meerkilometerprijs voor gerekend. Minder kilometers worden niet verrekend.

Je kunt het poollease-contract opzeggen binnen een termijn van 30 dagen. Wil je het contract eerder opzeggen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Loopt het contract slechts 0 tot 6 maanden, dan betaal je 2 maandtermijnen als afkoopsom. Loopt het contract 7 tot en met 12 maanden? Dan betaal je 1 maandtermijn als afkoopsom.

Meer weten?

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Poollease - Matchmakers in mobiliteit