Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2639-riemersma-leasing-mobiliteitsoplossing-sale-en-lease-back_banner.jpg

Sale & Lease back

Is Sale en leaseback de mobiliteitsoplossing voor jou? Bij sale en leaseback verkoop je het bestaande wagenpark aan Riemersma Leasing, om het vervolgens terug te leasen. Zo blijft er geld over voor het financieren van de core-business en de liquiditeitspositie van je onderneming wordt verbeterd. Je loopt geen enkel financieel risico en bovendien ontzorgen wij je volledig op het gebied van alle operationele en administratieve zaken van je wagen park.

Direct contact

De voordelen:

  • Direct een betere liquiditeit
  • Focus op core-business
  • Geen enkel risico
  • Volledig ontzorgt
  • 24/7 Riemersma service

Hoe werkt sale en leaseback?

Soms doet de situatie zich voor dat je meer financiën nodig hebt om je core-business te runnen. Als je naar buiten kijkt zie je behoorlijk wat auto’s staan, die je zelf hebt gefinancierd. Wij zoeken, samen met jou, naar de beste oplossing.

Bij sale en leaseback verkoop je je bestaande wagenpark aan Riemersma Leasing, om het vervolgens terug te leasen. Je hebt daardoor direct meer geld om te besteden aan je core-business.  Tijdens de leasetermijn blijft Riemersma Leasing economisch en juridisch eigenaar van de auto. Hierdoor loop jij bij de verkoop van de auto, aan het einde van het leasecontract, geen enkel risico. Het restwaarderisico (winst of verlies bij verkoop) aan het einde van de looptijd is volledig voor rekening van Riemersma Leasing.

Meer weten?

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Sale & Lease back - Matchmakers in mobiliteit