Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2625-riemersma-leasing-info-bestuurder.jpg

VRIJ

Misschien heb je – bijvoorbeeld door wisseling van personeel – even geen vervoersmiddel nodig, maar wil je wel mobiel kunnen zijn als dat nodig is. Dan is VRIJ jouw antwoord.

Als je kiest voor het mobiliteitsconcept VRIJ, kies je voor maximale flexibiliteit. De contractperiode is flexibel én je zet het leasecontract stil wanneer jou dat uitkomt. Je bepaalt zelf het aantal maanden dat je het contract stil zet. Ook kan je kiezen voor het aantal keer dat je het contract stil kan zetten. Tijdens de periodes dat je het contract stil zet worden uiteraard geen leasekosten berekend. Ultieme vrijheid in mobiliteit als je het ons vraagt.

Direct contact

De voordelen van VRIJ

  • Goed betaalbaar
  • Slimme flexibiliteit
  • Full service leasetarief
  • 24/7 Riemersma Service
VRIJ - Uitzonderlijk team

Uitzonderlijk team

Wij staan met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier.

Hoe werkt VRIJ?

Is VRIJ de oplossing voor jouw uitdaging op het gebied van mobiliteit? Je kan zelf kiezen in de contractduur en op passende momenten druk je gewoon even op de pauzeknop. We leggen het uit in een voorbeeld:

Je sluit een contract af van vier jaar (48 maanden). Deze kan je opnemen binnen vijf jaar (60 maanden). Je kiest ervoor om het contract 2 keer stil te zetten, voor de totale duur van maximaal 1 jaar. Tijdens de twee perioden dat je het leasecontract stil zet worden geen kosten doorberekend. In de leaseprijs zijn de kosten van schoonmaak, inname- en stallingskosten na een stilstandperiode inbegrepen.

Meer weten?

Welke auto kan ik rijden met VRIJ?

Flexibiliteit en mobiliteit gaan hand in hand. En dat merk je aan alles! Onze service, de mobiliteitsoplossing die jouw wensen past én de auto die je kan kiezen. Bij VRIJ kan je een auto kiezen uit elk segment (A, B, C, D, etc.) net zoals bij verhuur. Ook daarbij adviseren wij jou. Welke auto past bij jouw wensen? Natuurlijk moet de auto aansluiten op het zakelijk gebruik, maar in de meeste gevallen ga je ‘m ook privé rijden. Dan moet de leaseauto dus ook aansluiten op je thuissituatie. Advies nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Direct contact?

 

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

VRIJ - Matchmakers in mobiliteit