Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2559-riemersma-leasing-zorglease-op-maat-header.jpg

Dé mobiliteitsoplossing voor de zorgbranche

Wij kennen de markt waarin zorginstellingen opereren. We weten bijvoorbeeld dat het aantrekken van personeel in de zorgsector een serieuze uitdaging is. En wij weten ook hoe zorginstellingen zich op het gebied van mobiliteit kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt. Zonder organisatorische rompslomp, want die nemen wij uit handen.

Een aanbestedingsvraag zien wij als een uitnodiging om van gebaande paden af te wijken. Waarom? Omdat wij geen standaard leasemaatschappij zijn en niet geloven in standaard leaseoplossingen.

Waar we wél in geloven? In vernieuwende mobiliteitsoplossingen die écht het verschil maken. Oplossingen die naadloos aansluiten op de mobiliteitswensen van nieuwe én bestaande medewerkers die je wilt blijven binden en behouden. Op een kostenneutrale manier, zodat de oplossing ook direct meerwaarde creëert voor de bedrijfsvoering.

Wij geloven ook in het scheppen van duidelijkheid. Daarom bieden we online berekenmodules aan die direct inzicht geven in de maandelijkse werkelijke netto autokosten voor medewerkers.

Direct contact

De voordelen van zorglease op maat

  • Meer binding met je personeel
  • Meer naamsbekendheid in werkgebied
  • Online rekentool voor berekening eigen bijdrage
  • Maatwerk informatieomgeving voor personeel
  • Begeleiding bij implementatie
Zorglease op Maat - Zorglease - Handen tekort

Handen tekort

Ook zo’n uitdaging om goed zorgpersoneel te vinden? Wij helpen je bij het onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Zorglease op Maat - Zorglease - Gedoe met declaraties

Gedoe met declaraties

Geen organisatorische rompslomp meer met declaraties. Die nemen wij voor je uit handen.

Zorglease op Maat - Zorglease - Hoge mobiliteitskosten

Hoge mobiliteitskosten

Kies voor een kostenneutrale mobiliteitsoplossing t.o.v. CAO VVT en geboortezorg. En creëer direct meerwaarde voor de bedrijfsvoering.

Zorglease op Maat - Quote de Zorgboog

“Dankzij de uitstekende relatie met Riemersma en de dealer is De Zorgboog opnieuw een samenwerking aangegaan. Onze medewerkers zijn zeer tevreden. ” 

Angelique van Laren, Senior Communicatiemedewerker de Zorgboog.

Bind medewerkers en verbeter je branding

Met het zorglease op maat mobiliteitsconcept kan je je als werkgever uitstekend onderscheiden bij het binden en aantrekken van (nieuwe) medewerkers. Én het is een kostenneutrale mobiliteitsoplossing ten opzichte van de CAO VVT en geboortezorg. Je medewerkers rijden in een nieuwe, comfortabele, schone en veilige auto met een lagere individuele eigen bijdrage dan de kosten van een privéauto. Geen onvoorziene kosten of verrassingen, geen financiering of eigen geld nodig. Een win-win voor allebei.

Zichtbaarheid in de wijk

Daar komt nog bij dat je door de bestickering op de auto óf fiets de zichtbaarheid van je zorginstelling vergroot. Een uitstekende manier om meer zichtbaarheid te creëren. En cliënten ervaren meer veiligheid door herkenbare thuiszorg auto’s in de wijk waar ze wonen.

Zorglease op Maat - Bind medewerkers en verbeter je branding
Zorglease op Maat - Klantcase De Broeder

Bert de Jager, directeur De Broeder Zorgspecialisten

Sinds onze medewerkers een eigen auto hebben is onze zichtbaarheid enorm toegenomen. 

In het Westen van Brabant zijn meer zorgverleners actief. Voor ons is het dus erg belangrijk dat mensen ons leren kennen. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een manier om onze naamsbekendheid te vergroten.

Bekijk case

Zorglease op Maat - Case - Savant zorg (bewerkt)

Het verloop in onze organisatie is vele malen lager dan wat we zien bij andere zorgorganisaties (7% versus 20%)

De introductie van het Zorglease op Maat concept was een goede zet. Het helpt ons in het wervingstraject én bij het behouden van ons personeel. 

Gerland Laureijssen, financieel directeur bij Savant Zorg

Download de case-study

Hoe blijft jouw zorginstelling onderscheidend?

Het is voor zorginstellingen een flinke uitdaging om goed opgeleide medewerkers te vinden én te behouden. Het is daarom essentieel om je als bedrijf duidelijk te onderscheiden. In dit trendrapport lichten we 6 thema's uit, die je hierbij kunnen helpen.

Download trendrapport

Zorglease op Maat - Download trendrapport

Veelgestelde vragen

Zijn er eisen waar we aan moeten voldoen om in aanmerking te komen voor zorglease op maat (vaste uren, vaste contracten, minimum inkomen?) keyboard_arrow_down
Is het mogelijk om de auto’s te beletteren / bestickeren? keyboard_arrow_down
Worden woon-werk kilometers meegenomen onder zakelijke kilometers? keyboard_arrow_down
Is het nodig om een rittenadministratie bij te houden? keyboard_arrow_down
Is het nodig om een max te stellen aan het toegestane aantal privé kilometers? keyboard_arrow_down
Wat gebeurt er als iemand voor het einde van het leasecontract uit dienst gaat? keyboard_arrow_down
Hoe vindt de verrekening bij uitdiensttreding plaats (meer / minder privé kilometers)? keyboard_arrow_down
Hoe wordt de benzineprijs verrekend als deze blijft stijgen? keyboard_arrow_down
Mag er overal getankt worden ondanks de verschillende prijzen? keyboard_arrow_down
Mag je met de leaseauto naar het buitenland reizen? keyboard_arrow_down
Mag er een ander persoon dan de medewerker gebruik maken van de leaseauto keyboard_arrow_down

Matchmakers in mobiliteit

Bij Riemersma Leasing staan wij met een uitstekend team van professionals voor je klaar. Persoonlijk en oprecht contact op de Brabantse, gastvrije manier. Wij beginnen elke keer weer met een blanco vel. Alleen zo komen wij tot de beste mobiliteitsoplossing voor jou of jouw organisatie. Wij matchen jouw of jullie behoeftes aan solide, degelijke en betaalbare oplossingen. Met ons kun je alle kanten op!

Over ons

Zorglease op Maat - Matchmakers in mobiliteit
 
Zorglease op Maat - 3 tips om goed zorgpersoneel te werven
3 tips om goed zorgpersoneel te werven 05-07-2021 | Het is voor zorginstellingen een flinke uitdaging om goed opgeleide medewerkers te vinden én te behouden. In dit blog delen we een aantal tips die jou, als HR-manager in de zorg, kunnen helpen bij het werven van kwalitatief zorgpersoneel. Lees meer
 
Zorglease op Maat - Wat maakt een werkgever aantrekkelijk?
Wat maakt een werkgever aantrekkelijk? 21-07-2021 | Het personeelstekort in de zorg is groot. En door de groeiende vraag naar thuiszorg wordt dit probleem alleen maar groter. Om goed, kwalitatief zorgpersoneel aan te trekken en te behouden moet je dus opvallen tussen de andere zorginstellingen. Maar hoe doe je dat nou als de CAO VVT of geboortezorg grotendeels vastligt? Mensen, die op zoek zijn naar een (nieuwe baan), zijn op zoek naar een aantrekkelijke werkgever. In dit blog lichten we een aantal onderwerpen uit, die jouw zorginstelling tot een (extra) aantrekkelijke werkgever kunnen maken. Lees meer
 
Zorglease op Maat - Hoe bereken ik gemakkelijk en snel de maandelijkse eigen bijdrage?
Hoe bereken ik gemakkelijk en snel de maandelijkse eigen bijdrage? 03-08-2021 | Goed werkgeverschap is belangrijk. Je ziet immers graag dat je medewerkers met een goed gevoel komen werken. Betrokken, professionele en goed opgeleide werknemers vormen het hart van jouw organisatie. Een manier om hieraan invulling te geven is het aanbieden van een leaseauto. Lees meer