15 Prachtige Clio’s voor Stagelight

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

15 Prachtige Clio’s voor Stagelight

Afgelopen week hadden wij weer een mooie aflevering van 15 prachtige Renault Clio’s. Een deel van het wagenpark van onze klant Stagelight was toe aan vervanging. Met veel plezier mochten wij hier voor zorgen.

Stagelight is sinds 2011 klant bij Riemersma Leasing. De oorspronkelijke contracten liepen officieel pas in 2016 af, maar door de veranderende bijtellingsregels hebben wij, in samenspraak met Ben van Weert (o.a. verantwoordelijk voor het wagenpark) en Jacco van der Heijden (directeur Stagelight), deze contracten vervroegd opgezegd. Door het vervroegd omzetten van de contracten genieten de technici en projectmanagers van Stagelight de komende 60 maanden nog van 14% bijtelling. Het voordeel voor Stagelight is de courante modelkeuze (Renault Clio Estate) en de bijbehorende scherpe tariefstelling. Bovendien zijn de geprognotiseerde brandstofkosten relatief laag door de keuze voor de zuinige Clio Estate. Door een goed overleg is er dus een win-win-win situatie gecreëerd. Verder, verliep de aflevering zeer goed door een perfecte voorbereiding en de goede samenwerking tussen Robbie Brouwers (Riemersma Leasing) en Ben van Weert.

Stagelight is specialist in licht, geluid, rigging (hijstechniek) en stroomverdeling voor bedrijfs- en publieksevenementen, theatervoorstellingen, beurspresentaties etc. Zij voorzien in een professioneel advies en ontwerp dat is afgestemd op wensen en budget.  In 1986 vanuit de garage opgericht door Jacco van de Heijden is stagelight nu uitgegroeid tot een bedrijf met circa 40 medewerkers.

stagelight logo

Stagelight-web1

 

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.