Samen op weg met Riemersma Leasing

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Samen op weg met Riemersma Leasing

Wij hebben onze samenwerking met The Doc uitgebreid en een nieuwe samenwerking met Cliënt ICT gestart.

AFLEVERING BIJ THE DOC

Riemersma Leasing leverde 2 bijzondere leaseauto’s aan The DOC!

Riemersma Leasing heeft de sleutels van 2 nieuwe leaseauto’s overhandigd aan dhr. Guido Leduc, Algemeen Directeur van The DOC. Voor The DOC, als ICT dienstverlener, zijn leaseauto’s niets nieuws. Aangezien de organisatie voornamelijk bestaat uit consultants die door het hele land (en daarbuiten) werkzaam zijn, zijn leaseauto’s onderdeel van de standaard arbeidsvoorwaarden van de consultants bij The DOC.

Echter, de 2 nieuwe leaseauto’s van Riemersma Leasing waren voor The DOC echt bijzonder. Bijzonder omdat in de eerste plaats de nieuwe leaseauto’s voorzien zijn van het logo van The DOC, maar vooral omdat deze twee leaseauto’s ingezet worden voor de medewerkers van de ondersteunende afdelingen Boekhouding en Secretariaat.

Deze medewerkers van The DOC hadden aangegeven dat zij zich sterk verbonden voelen met en trots zijn op The DOC als organisatie en dit ook graag willen uitdragen. Als vaste leasemaatschappij van The DOC konden wij hier invulling aan geven door het leveren van twee nieuwe Renault Clio’s met belettering op zeer korte termijn. Hier hebben de werknemers voordeel aan én zij kunnen de trots en verbondenheid met The DOC uitdragen.

The DOC(1)

The DOC BV (Dutch Oracle Company) is een innovatief bedrijf, met als doel het ontwikkelen van klantgerichte ICT-oplossingen. The DOC mag zich scharen bij de toonaangevende en gevestigde dienstverleners op ORACLE-gebied. The DOC vindt het belangrijk dat men zich prettig voelt binnen en verbonden voelt met The DOC als organisatie. Het zijn belangrijke kenmerken, die ervoor zorgen dat de organisatie als geheel soepel functioneert, waardoor de dienstverlening naar haar klanten gehandhaafd blijft en nog verder verbeterd kan worden.

Nieuwe samenwerking met Client ICT   Client ICT logo

Per 01-02-2015 is Client ICT klant bij Riemersma Leasing. Een goed gevoel had Cliënt ICT bij Riemersma Leasing, door onze flexibiliteit, persoonlijkheid en maatwerk was de keuze snel gemaakt. De eerste leaseauto’s die wij mogen gaan leveren zijn een Peugeot 308, een Volvo V40 en 3 Volkswagen Polo’s. Het is een mooie start van onze samenwerking.

Client ICT is sinds 1995 een onafhankelijke en toonaangevende leverancier op het gebied van technische ICT-infrastructuren. Anno 2015 hebben zij 100 medewerkers. Het wagenpark bestaat uit ongeveer 60 auto’s en wordt extern beheert door Pieter Merks, die voor verschillende bedrijven het wagenpark beheert.

Ook interesse in een samenwerking met Riemersma Leasing of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem direct contact op met één van onze accountmanagers:

Hellen Felten
Jan Pennings
Joost van den Akker
Ralph van Hassel
William de Bont
Patrick Kavelaars

Bereikbaar via 073 – 850 47 50

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.