Aflevering Nederlands Loodswezen

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Aflevering Nederlands Loodswezen

Afgelopen week ging Riemersma Leasing naar Hoek van Holland voor de aflevering van 5 nieuwe Mercedes Vito bestelwagens. Lees het verhaal van Nederlands Loodswezen.

Nederlands Loodwezen en Riemersma Leasing werken ondertussen alweer 16 jaar samen. De aflevering van 5 nieuwe Mercedes Vito bestelwagens was een mooie gelegenheid om eens met Mark Snijders te praten over de samenwerking en Nederlands Loodwezen zelf.

We spraken met Mark over de lange relatie. “De samenwerking is met name ontstaan door de persoonlijke benadering die iedere werknemer van Riemersma Leasing heeft. Het fijne is dat bijna alles uit handen genomen wordt, ik heb daar gewoonweg geen tijd voor. Dan is het fijn dat de leasemaatschappij niet alleen met mij meedenkt, maar ook met de berijder. Bovendien zijn de contracten flexibel en weet ik wat en waarvoor ik betaal bij Riemersma Leasing” Aldus Mark.

5 nieuwe bussen voor een bedrijf in de scheepsvaart waarvoor worden de bussen gebruikt?

De nieuwe bussen zijn nodig voor onze monteurs die dagelijks klaar staan om storingen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op de verschillende operationele locaties van het Loodswezen; Scheldemonden, Rotterdam Rijnmond, Hoek van Holland, IJmuiden, Den Helder, Harlingen en de Eemshaven.

We vroegen Mark ook nog hoe hij dacht over leasen in de toekomst

Loodswezen denk dat het leasen in de toekomst nog flexibeler zou moeten zijn, zodat we als organisatie ook flexibel kunnen blijven. Wat belangrijk is in een snel veranderende economie. Verder denk ik dat de leasemaatschappijen een belangrijke bijdrage kunnen leveren in het verduurzamen van het wagenpark door het aanbieden van mobiliteit i.p.v. alleen een auto. Denk hierbij aan elektrische rijden  in combinatie met een vakantie auto.

Over Nederlands Loodswezen

Nederlands Loodswezen draagt bij aan het veilig en vlot afhandelen van het scheepsvaartverkeer. Onze voornaamste taak is het jaarlijks loodsen van de meer dan 85.000 loodsplichtige zeeschepen van en naar de Nederlandse havens en Vlaamse havens aan de Schelde. Hiervoor zijn we 24 uur per dag inzetbaar onder alle weersomstandigheden. Onze ervaring gaat al vierhonderd jaar terug. Vier eeuwen van historische momenten en tradities waar de Nederlandse scheepvaart rijk aan is.

 

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.