< naar nieuwsoverzicht

Deelconcept VROEM voor bewoners De Gruyter Fabriek

’s-HERTOGENBOSCH, 31 augustus 2017 – Bewoners van De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch kunnen vanaf nu gebruikmaken van het deelconcept VROEM. De eerste elektrische auto heet “Piet” – vernoemd naar Piet de Gruyter – en is maandag 28 augustus jl. officieel in gebruik genomen. Jeanine Gerlofsma van De Mozaïekkamer was de eerste die zich aanmeldde voor VROEM en mocht onder toeziend oog van een delegatie van NV BIM en Riemersma Leasing de officiële handeling verrichten.             

VROEM is een idee van Riemersma Leasing uit ’s-Hertogenbosch en maakt mobiliteit voor ondernemers gemakkelijker. Via een speciale app op je smartphone is het voor bewoners van De Gruyter Fabriek heel eenvoudig een auto te reserveren. Met deze app kun je de auto ook openen, starten en weer afmelden.

Trots

Projectleider Joost van Opstal van Riemersma Leasing, die het deelconcept VROEM bedacht en ontwikkelde, is onwijs trots. “VROEM past helemaal in de flexibele wereld van nu”, vertelt hij. “Riemersma Leasing wil ondernemers helpen met hun mobiliteit. Dat gaat verder dan alleen het leasen van een auto. Wij zetten alles op alles om iedere mobiliteitswens van iedere ondernemer – groot of klein – te vervullen. VROEM is gemakkelijk, duurzaam, flexibel en betaalbaar. Een prachtig voorbeeld van mobiliteit in de breedste zin van het woord.”

Lees meer over deelconcept VROEM