Een dag op de binnendienst

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Een dag op de binnendienst

Dag als_s..

Door: Laura de Waal

7:00 uur… Maandagochtend

Altijd te vroeg na een weekend. Maar ik heb er weer zin in dus ik spring uit bed om te douchen; eerst even wakker worden! Het wordt warm dus even goed nadenken over mijn te gekke outfit van vandaag. Tijdens het ontbijt denk ik nog terug aan het weekend en al vast aan de dag die gaat komen. Ik kijk nog even snel hoe Jan de Hoop zijn outfit op zijn koffiebeker heeft afgestemd en dan ga ik richting kantoor.

8:20 uur… Eerst koffie

Met een kop koffie open ik snel mijn mailbox en lees ik alvast wat mail, ik heb weinig tijd want de sales meeting begint zo. Nog snel bespreken we het weekend met elkaar.

8:45 uur… Sales meeting

Een nieuwe week en het einde van de maand. We krijgen te horen hoe we ervoor staan. De stemming is positief want het maandtarget is dik gehaald! Super, straks iets lekkers om het te vieren. We gaan snel door naar de laatste ontwikkelingen. De accountmanagers staan voor een stevige uitdaging komende maand, het target is flink verhoogd, dat wordt ook voor ons hard doorwerken als ik de aantallen zo bekijk.

9:45 uur… Spoed!

Na de vergadering check ik snel mijn nieuwe e-mails. Natuurlijk zitten er een flink aantal spoedaanvragen bij. Dit wordt weer een drukke dag!

11:30 uur… Op = op

Probleem! Een aantal autoaanvragen is niet meer leverbaar voor het einde van het jaar. De bijtelling bepaalt de laatste jaren vaak welke modellen populair zijn, daardoor zijn sommige auto’s “uitverkocht”. Ik bel snel de drie klanten op waar het om gaat. Ik leg ze uit dat het model wat ze besteld hebben niet leverbaar is. Ik heb nog geen oplossing, maar daar zit ik bovenop leg ik uit. Gelukkig begrijpen ze vandaag allemaal dat dit kan gebeuren. Met een gerust hart kan ik gaan lunchen.

15:00 uur… Bijna opgelost

Gelukkig, mijn collega’s Rudi en Robbie hebben voor twee van de drie uitverkochte auto’s zeer goede vervangers gevonden! Met het goede nieuws bel ik de twee gelukkige klanten op. Heerlijk deze telefoontjes. Met de complimenten op zak, dat het zo snel en goed opgelost is, ga ik weer snel door. Ik heb immers nog een aantal spoedaanvragen.

17:10 uur… Moe, maar voldaan

Druk en hectisch was het vandaag. Veel regelen, bellen en mailen om het voor elkaar te krijgen zoals de klant het wil. Gelukkig lachen we ook veel op onze afdeling. Snel ga ik naar huis om nog een rondje te gaan hardlopen.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.