< naar nieuwsoverzicht

Goed op weg in 2019!

Voor Riemersma Leasing is de Jaarwisseling altijd weer een spannende periode. Door de steeds veranderde fiscale regels is er in de maand december al jaren een extra druk op onze leveranciers en ons operationele team. Het was ook vorig jaar weer een hele klus om alle auto’s tijdig voor 1 januari te registeren op kenteken en bij voorkeur ook daadwerkelijk af te leveren aan onze berijders. Maar het is weer gelukt! In 2018 betrof het vooral veel elektrische auto’s, zoals de Tesla en Jaguar I-Pace, waarvan eind 2018 de fiscale regels wijzigden.

Nu we toch schrijven over de fiscale regels, in deze nieuwsbrief verwijzen we naar de meest actuele, welke ook terug te vinden zijn op onze website. Het aantal regels en bijtellingscategorieën is inmiddels fors verminderd.

Het aantal schadegevallen met Oud en Nieuw en het aantal strandingen in het buitenland, als gevolg van de extreme sneeuwval en de diverse vuurwerk perikelen, is gelukkig zeer beperkt. De recente ervaringen maken opnieuw duidelijk dat een ongeval in een klein hoekje zit en het goed voorbereid op wintersportvakantie gaan, een absolute must is. Gaat u binnenkort met uw auto op vakantie en heeft u nog eventuele vragen?  Neem gerust contact op met uw leaseadviseur of onze collega’s van het operationele team zij zijn u graag van dienst.

Het aantal contracten binnen ons park is het afgelopen jaar ruim boven het marktgemiddelde gestegen, met bijna 10%. Deze positieve lijn hopen wij dit jaar door te zetten en daarmee ook het 3.000e lopende contract af te sluiten. Dit alles dank zij de plezierige samenwerking met u en uw vertrouwen als opdrachtgever. Daar blijven wij ons ook in 2019 voor inspannen!

Met vriendelijke groet,

Rob Gielens
Directeur