Hagelbuien treffen berijders Riemersma Leasing

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Hagelbuien treffen berijders Riemersma Leasing

De hagelbuien van donderdag 23 juni in de regio Eindhoven hebben voor veel berijders van Riemersma Leasing gevolgen gehad. Zover nu bekend zijn ongeveer 50 auto’s van Riemersma Leasing beschadigd geraakt.

Drukte

Deze volledig onverwachte calamiteit zorgt helaas voor langere wachttijden bij schadeherstel. De schadebedrijven waar Riemersma Leasing mee samenwerkt doen er alles aan om door middel van het inrichten van extra werkplaatsen en het inschakelen van extra mankracht de getroffen auto’s zo spoedig mogelijk te repareren. Wij vragen uw begrip indien de afwikkeling van uw schade langer duurt dan u van onze reparateurs gewend bent.

Reparatie

Lichte hagelschade wordt over het algemeen gerepareerd d.m.v. restylen. Dit is een techniek waarbij ieder deukje één voor één voorzichtig terug gedrukt wordt zonder dat de lak beschadigt. Bij zwaardere schade worden er delen opnieuw gespoten of vervangen. Overigens is het door de heftigheid van de hagelbui en de grootte van de hagelstenen mogelijk dat er een aantal auto’s niet meer hersteld zal worden i.v.m. een economisch Total Loss van de auto. In dat geval is het repareren van de schade duurder dan de auto met schade te verkopen. Belt u gerust met onze schadeafdeling (073 8504752) voor vragen rondom uw schademelding en het herstel.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.