< naar nieuwsoverzicht

Het elektrisch tijdperk

2017 wordt hét jaar van de elektrische auto, zo klinkt het. De marktbetreding van elektrische modellen is nog nooit zo hoog geweest als in 2017 verwacht wordt. Betaalbaar en een actieradius tot wel 500 km maken de elektrische modellen eindelijk een serieuze concurrent voor de conventionele wagens.

De plug-ins verliezen het financiële voordeel, niets lijkt het succes van de nieuwe en verbeterde EV’s nog in de weg te staan. Bovendien kent 2017 slechts twee bijtellingscategorieën, 22 procent voor de gewone verbrandingsmotor en 4 procent voor volledig elektrische modellen. Voor de zakelijke rijder een sterk voordeel.

Nu vraagt u zich misschien af of elektrisch rijden een serieuze optie is, buiten de gelukkigen die een Tesla mogen rijden, blijft de vraag of andere modellen ook al klaar zijn voor verre afstanden. Het antwoord daarop lijkt positief. Een aantal modellen is klaar voor een doorbraak, bijvoorbeeld de Opel Ampera-E, welke een actieradius van ruim 500 km blijkt te krijgen, en ook een Renault Zoë (400 km) en Volkswagen e-Golf (300 km).

Het is dus tijd voor de daadwerkelijke verandering. Wilt u uw wagenpark ook elektrisch inrichten? Daar helpen wij u graag bij. Heeft u vragen over elektrisch rijden, thuisladen, openbaar laden of een andere vraag? Laat het ons weten.

 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Meer over elektrisch rijden:

MVO en kostenbesparing hand in hand
Ontwikkelingen ten aanzien van elektrisch rijden
Laden, wat kost dat nou?