Hulpverlening in het buitenland

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Hulpverlening in het buitenland

eurocross logoWanneer u een weekendje weg of op vakantie gaat naar het buitenland, wilt u dit natuurlijk onbezorgd doen. U zit niet te wachten op pech of een ongeval, maar helaas kan dit voorkomen.

Hulpverlening van Eurocross

Om u in zo’n situatie zo goed mogelijk te helpen werken wij samen met Eurocross Assistance. Dit is een Nederlandse alarmcentrale voor wereldwijde medische hulpverlening, voor pech en ongevalshulpverlening binnen Europa en personenalarmering in Nederland. Wanneer mensen op onverwachte momenten in ongewenste situaties terecht komen, hebben zij hulp nodig. Op die momenten staat Eurocross voor u klaar.

Mooie resultaten

De samenwerking met Eurocross assistance lag voor Riemersma Leasing vrij voor de hand. “De communicatie van Riemersma Leasing en het ingeschakelde servicebedrijf heb ik als bijzonder positief ervaren”; aldus een klant. Het snel en adequaat handelen was uiteraard belangrijk. Echter, de betrokkenheid en persoonlijke aandacht van de medewerkers van Eurocross waren minstens zo belangrijk, zo zei een andere klant; “supervriendelijke hulpverlener die de tijd nam voor vraag en uitleg”. Met name in onverwachte situaties is het van belang dat een hulpverlener zich inleeft in de situatie. De principes waar Eurocross assistance volgens werkt, passen dus uitstekend bij Riemersma Leasing. Ook onze klanten ervaren dit zo. Uit het klanttevredenheidsonderzoek van Eurocross blijkt dat onze klanten tevreden zijn en geven dan ook een gemiddelde van 8,3 voor de hulpverlening van Eurocross. Niet gek want ze zijn zeer tevreden over de totale aanpak; “niet één specifiek aspect is bijzonder, maar de totale aanpak. Gewoon doen wat belooft wordt, dat maakt de hulpverlening bijzonder.”

cijfer Eurocross

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.