< naar nieuwsoverzicht

Een kijkje in de garage van Trump

Of het verhaal “Trump” goed of slecht afloopt kunnen we helaas niet voorspellen. Een feit is dat de wereld in beweging is, de bevolking is op de voet, maar waarin rijdt Trump?

The Beast

Bij een dikke titel als President of the United States hoort natuurlijk een dikke bak van “de zaak“, genaamd The Beast. Speciaal voor Donald Trump kreeg de wagen een upgrade. Een uiterst veilig vervoersmiddel, met Boeing 747 deuren, kogelwerend glas en een machinegeweer. Wellicht is het die vijftien miljoen een keer waard.

Trumps wagenpark

Voordat Trump in de triomfantelijke bedrijfswagen werd rondgereden had hij zelf ook een aardig wagenpark.

Rolls-Royce Phantom (2015) & Silver Cloud (1956)

Als echte Rolls-Royce-liefhebber heeft Trump niet één, maar meerdere Rolls Royces. Naast een Phantom bezit hij ook een Silver Cloud. Eén van de eerste modellen van de geheime lijst van het hoogstaande Britse merk stond.

Mercedes-Benz SLR McLaren (2003), Mercedes-Maybach & Mercedes-Benz S600

In het wagenpark vind je driemaal een Mercedes. De sportieve “supercar” SLR McLaren uit 2003 combineert snelheid en luxe. Als Trump nog werk te doen heeft neemt hij plaats op de achterbank van zijn Mercedes-Maybach, niets anders dan luxe en het is natuurlijk redelijk saai om altijd op dezelfde achterbank te zitten, dus staat er nog een S600 naast.

Chevrolet Camaro (2011)

De, in racekleuren, Chevrolet Camaro is een bijzonder cadeautje wat Trump heeft overgehouden aan de Indianapolis 500, waar hij voor de 100e editie van de beroemde autorace de pace car zou verzorgen. Dit verhaal ging na slechte publiciteit alleen niet meer door.

Lamborghini Diablo VT Roadster

Volgens de verhalen is deze supercar onlangs verkocht voor een schappelijk bedrag van 460.000 dollar. Het ging dan ook om de zeldzame open versie.

Cadillac Escalade & Allanté (1987)

Met “Make America Great Again” kan het natuurlijk niet zo zijn dat “The President” alleen Europese modellen in de garage heeft staan. Dus het meest Amerikaanse model mag niet ontbreken: de Cadillac Escalade. Eerder kreeg Trump al een Allanté cadeau.

Tesla Roadster (2012)

Trump lijkt dan niet echt het type voor een elektrische auto, de in Amerika gemaakte Tesla Roadster blijkt ook in zijn garage te staan.