< naar nieuwsoverzicht

Klant aan het woord: Argo Advies

Wing Lam
Wing Lam (Financieel Directeur Argo Advies)

Argo Advies is een jonge, stabiel groeiende gecertificeerde arbodienst met een moderne, eigenzinnige visie op verzuim waarin demedicalisatie centraal staat. Argo Advies staat voor een gezonde medewerker in een gezonde organisatie en zij helpen organisaties van elke omvang bij het vormgeven van het verzuim- en gezondheidsbeleid, aldus Wing Lam van Argo Advies.

Samen met de andere labels binnen de groep ondersteunt Argo Advies haar klanten niet alleen op het gebied van arbodienstverlening (verzuimbegeleiding, RI&E, PMO en keuringen), maar zij is ook in staat alle diensten aan te bieden ter investering in duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Argo Advies is de volgende stap in uw duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Waarom Argo Advies voor Riemersma Leasing koos.

Wij zijn een modern, ambitieus en snelgroeiend bedrijf met een hoop hectiek en dynamiek. Afgelopen jaar is ons medewerkersbestand met 50% toegenomen met de bijhorende mobiliteitsbehoefte. Dit vraagt van een leasemaatschappij het begrip én de flexibiliteit om ons daarin de faciliteren. Wij hebben een businesspartner gevonden in Riemersma Leasing, een partij die goed aanvoelt in welke fase ons bedrijf zich begeeft en daar ook haar dienstverlening op aanpast. Professioneel, flexibel, transparant, korte en persoonlijke communicatielijnen. Ik zeg leasing 3.0 !

 

Meer weten over Argo Advies? Bezoek de website.