Klant aan het woord: Roel Jansen van RJ Networks & Security

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Klant aan het woord: Roel Jansen van RJ Networks & Security

Roel Jansen startte 15 jaar geleden vanuit het niets RJ Networks & Security met 4 medewerkers. RJ Networks & Security is nu uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende en innoverende bedrijven uit de branche. Met inmiddels 40 enthousiaste medewerkers worden landelijke projecten op gebied van data – glasvezel – wifi netwerken, inbraak-brand-camera beveiliging en toegangscontrole uitgevoerd.

 

Groei

De laatste jaren is RJ Networks & Security fors gegroeid. Wij vroegen Roel Jansen of het wel leuk is om zo hard te groeien en of het niet veel moeilijkheden geeft met personeel? Jansen: “Ik vind het geweldig om mijn bedrijf te zien groeien en haal juist energie uit het coachen van onze medewerkers. Ik zie potentie in mensen, die ze soms zelf niet zien en probeer ze altijd te inspireren om eruit te halen wat er in zit. Vaak zijn ze tot hun eigen verbazing in staat om taken en functies uit te voeren die ze voorheen voor zichzelf onmogelijk hadden geacht”.

Je voelt dat deze energie door de hele organisatie vloeit, naast eigen medewerkers plukken ook de klanten daar de vruchten van.

Wij gaan niet voor eenmalige successen.

Betrokkenheid

Welke werkwijze daarvoor nodig is kan Jansen haarfijn uitleggen.  “Wij zijn de laatste jaren anders gaan werken. Wij zijn een zelfsturende organisatie geworden, zoals ze dat zo mooi noemen. Wij werken met projectteams, die het project van A tot Z begeleiden. De betrokkenheid van deze teams is enorm, bovendien geeft het ze de kans zich snel en breed te ontwikkelen. De focus ligt op lange termijn partnerschap met opdrachtgevers én klanten. Wij gaan niet voor eenmalige successen. Het is onze voornaamste taak de klant te geven wat hij wenst. Wij zijn pas echt tevreden als wij de verwachtingen van de klant hebben overtroffen”.

De zekerheid van leasen

Waarom wilde Roel Jansen leasen? “Met de oprichting van het bedrijf heb ik direct besloten om te leasen. Wij wilden goed voor de dag komen en veilig en comfortabel vervoer voor onze medewerkers bieden. Een eigen wagenpark drukt op de liquiditeit, je hebt geen tijd voor het beheer en het risico bestaat dat je iets langer in de auto blijft rijden dan wenselijk is.

Klantverwachtingen overtreffen komt overeen met de gedachte van Riemersma Leasing. Hoewel in eerste instantie bij een andere leasemaatschappij geleased werd, wordt het gehele wagenpark nu door Riemersma Leasing verzorgd. Roel Jansen: “Pas een aantal jaren na de oprichting kwam ik in contact met Rob Gielens (directeur Riemersma Leasing). Het voelde direct goed. Toen heb ik de afspraak gemaakt, dat wanneer wij niet meer tevreden zijn over de huidige leasemaatschappij Riemersma een kans krijgt. Die kans hebben zij prima ingevuld, inmiddels hebben wij de hele vloot van 20 auto’s daar ondergebracht. Wij hebben hier weinig tot geen omkijken naar en kunnen ons focussen op onze core business”.

Geen nummer, maar een gewaardeerde klant, dat vind ik belangrijk.

Herkenning & erkenning

Wat Riemersma Leasing de juiste partner maakt? “Wij hebben bewust gekozen voor één partner voor ons wagenpark. Door periodiek te evalueren houden wij elkaar scherp. Bij Riemersma zijn wij geen nummer, maar een gewaardeerde klant, dat vind ik belangrijk. Geven wij feedback, dan gebeurt er direct iets mee. Het persoonlijk contact is uitstekend en wij gaan er dan ook vanuit dat onze samenwerking de komende jaren verder wordt uitgebouwd”.

Klik hier als u meer wilt weten over RJ Networks & Security.

Interesse in wat Riemersma Leasing voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.