< naar nieuwsoverzicht

Klant aan het woord: Jasper van Eck van Kasparov

Kasparov is intermediair in financials. We bieden werving&selectie en interim oplossingen. Kasparov is gevestigd in de mooie watertoren in Breda, en we profileren ons bewust als specialist en bemiddelen alleen financials in de profitsector.

We bestaan ruim 6 jaar, werken veel met jonge professionals en hebben aansprekendeklanten als Essent, Scania, Driscoll’s, Van Oord en Boskalis.

Naast een 8-tal consultants hebben wij zo’n 20 interim finance professionals in dienst. Dit zijn jonge (20-30 jaar) financials met een afgeronde HBO/WO opleiding in financiële richting. Zij voeren tijdelijke opdrachten uit bij klanten van Kasparov. Als interimmer krijg je de kans in verschillende keukens te kijken en in een relatief korte periode veel ervaring op te doen. Bij interim hoort ook reizen.

In 2015 zijn wij de samenwerking met Riemersma Leasing aangegaan. Zij voorzien onze consultants en interimmers van leaseauto’s. Tot op heden bevalt deze samenwerking uitstekend. Riemersma levert snel, we hebben 1 vast aanspreekpunt en worden goed geadviseerd.

We willen flink groeien de komende jaren, zo moet de interim tak worden uitgebreid naar ca 40 personen. Hopelijk kan Riemersma ons op dezelfde wijze blijven voorzien van passende mobiliteit.

Voor meer informatie, kijk op www.kasparov.nl

Jasper van Eck, Directeur/eigenaar van Kasparov