Klant in beeld: Würth Nederland B.V.

Tech / Innovaties

< naar nieuwsoverzicht

Klant in beeld: Würth Nederland B.V.

Modulair systeem voor bedrijfswageninrichting

Würth Nederland B.V., een internationale handelsonderneming op het gebied van bevestigings- en montagetechniek, levert een compleet TüV goedgekeurd, modulair systeem voor de inrichting van bedrijfswagens en opleggers, onder de naam ORSYmobil.

Bij het samenstellen van een klantspecifieke inrichting wordt onder meer gekeken naar het type voertuig, de beschikbare laadruimte, de wielbasis en het te vervoeren product. Het ORSYmobil-programma bevat onder meer koffer-, lade- en/of ordnermodules, bakkenstellingen, spuitbussenrekken, gasfleshouders, slanghaspels, bankschroeven, zeepdispensers, spanstangen en papierafrolsystemen. Behalve voor het inrichten van het interieur van bedrijfswagens en opleggers levert Würth Nederland ook diverse accessoires voor het exterieur. Denk bijvoorbeeld aan imperials, side bars, treeplanken, oprijplaten, alsmede ophangsystemen voor het transport van glas en ladders. Het inbouwen van een bedrijfswageninrichting kan naar keuze bij Würth Nederland en bij een inbouwpartner in het land of op eigen locatie.

Meer informatie: Würth Nederland BV, Postbus 344, 5201 AH ‘s-Hertogenbosch, t.a.v. K.-H. Bardmann telefoon (073) 6291550, pr@wurth.nl , www.wurth.nl

ORSYmobil

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.