MobiliteitsAnalease©

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

MobiliteitsAnalease©

In de huidige markt zijn wij scherp op kosten. Ook bij de inkoop van leasecontracten zien wij grote verschillen in benadering, maar ook in leaseprijzen.

Primair zijn uw beleid en uw keuzes uiteindelijk de grootste beïnvloeders van uw kostenstructuur. De goedkoopste leaseprijs, kan achteraf de duurste zijn. Wij denken dat het niet gaat om de laagste leaseprijs bij offreren, maar om de beste leaseprijs gedurende de hele looptijd. Dát zie je pas achteraf.
Met een goede autoregeling, afspraken tussen werkgever en werknemers, kun je meer besparen dan met het inkopen van de laagste leaseprijs. Nogmaals, achteraf zijn uw kosten pas echt inzichtelijk. Dan blijkt of uw leverancier de juiste is geweest, de gewenste transparantie geeft en betrouwbaar is.

Met onze MobiliteitsAnalease© adviseren wij u objectief bij het maken van strategische keuzes omtrent uw mobiliteitsbeleid. Ervaring leert dat 75% van de mogelijke besparing op autokosten binnen de eigen autoregeling van een ondernemen is te realiseren.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.