Nieuw bij Riemersma Leasing: Jose en Nimet

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Nieuw bij Riemersma Leasing: Jose en Nimet

Nieuw bij Riemersma Leasing: José van Pinxten

Wij hebben weer twee nieuwe medewerkers in dienst! Maak kennis met José van Pinxten (leaseadviseur binnendienst) en Nimet Orman (administratief medewerker).

José van PinxtenJosé is per 1 april 2015 gestart als leaseadviseur bij Riemersma Leasing. Zij zal het commerciële team ondersteunen. Wat betekent de belofte “Leasen kan echt anders” voor José?

Mijn visie op onze belofte “Leasen kan echt anders”; Ik vind het belangrijk dat Leasen persoonlijk is. Een vaste contactpersoon, betrokkenheid en een eerlijk advies op maat staan hierin voorop. Ik sta dan ook helemaal achter de kernwaarden van Riemersma Leasing. Wij ontzorgen de klant door te luisteren naar de wensen en behoeften die er zijn. Doordat wij met een klein team van adviseurs werken, kunnen we snel schakelen en onze klanten op de best mogelijk manier bedienen.

Ook privé vind ik eerlijkheid en betrokkenheid erg belangrijk. Naar mijn familie en vrienden toe is dit voor mij dan ook vanzelfsprekend. Dit is de basis van een goede ‘relatie’. Verder houd ik van gezelligheid, hapjes & drankjes, sporten en andere uitjes. Misschien niet ‘echt anders’ dan de gemiddelde Brabander, maar zeker niet onbelangrijk!

Nieuw bij Riemersma Leasing: Nimet Orman

Nimet Orman

Nimet is per 1 april 2015 gestart als administratief medewerker bij Riemersma Leasing. Wat betekent de belofte “Leasen kan echt anders” voor Nimet?

“Leasen kan echt anders”, daar ben ik van overtuigd. Door transparant te zijn, goed te luisteren naar de wensen van de klant en door optimale mobiliteitsoplossingen te bieden aan de klant laten wij dat zien. Heldere communicatie is hierbij een voorwaarde, wat wij als klein team volop in huis hebben. Mede daardoor kunnen wij u altijd op het hoogste niveau van dienst zijn.

Dat het ook echt anders kan komt bij mij ook persoonlijk terug. Daarbij denk ik aan op reis gaan in “wereldkeukens” om al die heerlijke culinaire gerechten uit verschillende culturen te ontdekken. Naast het koken ben ik vaak te vinden in de sportschool. Verder houd ik van gezelligheid met vrienden en familie.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.