Nieuw bij Riemersma Leasing

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Nieuw bij Riemersma Leasing

Riemersma Leasing is aan het groeien en we hebben maar liefst twee nieuwe medewerkers in dienst. Maak kennis met Hellen Felten (accountmanager) en Daphne Leijten (online marketeer).

Nieuw bij Riemersma Leasing: Hellen Felten

Hellen is per januari jl. ons commerciële team komen versterken in de functie van accountmanager. Zij zal zich met name richten op acquisitie. Hoe kijkt zij aan tegen de belofte “leasen kan echt anders”?

“Leasen kan echt anders”; zeker met mijn ervaring in leaseland ben ik ervan overtuigd dat er een groot verschil zit tussen de diverse leasemaatschappijen. Bij Riemersma Leasing werken we in een klein team waarbij de klant centraal staat. Juist onze persoonlijke benadering, maatwerk oplossingen, het echt inleven in de vraagstukken bij de klant en een transparant leasetarief zonder verassingen achteraf, daarin maken wij daadwerkelijk het verschil!

Dat het ook echt anders kan zie je bij mij in de thuissituatie ook terug. Naast mijn drukke baan, weet ik tijd vrij te maken om heerlijk op de golfbaan te vertoeven, ook tennissen is één van mijn bezigheden. Daarnaast weet ik nog tijd vrij te maken voor mijn kinderen en vrienden. Gezellig kokkerellen in de keuken en een heerlijk glas wijn, daar weet ik ook zeker van te genieten.

Foto Hellen 78x110

Nieuw bij Riemersma Leasing: Daphne Leijten

Daphne is per november jl. ons team komen versterken in de functie van (online) marketeer. Hoe kijkt zij aan tegen de belofte leasen kan echt anders?

“Leasen kan echt anders” houdt voor mij in om in oplossingen te denken. Niet alleen de prijs is van belang, maar juist die extra stap altijd zetten voor iedere klant, daar gaat het om. Iedere situatie is anders, daarop inspelen dat is wat telt. Hierbij horen kenmerken zoals flexibel zijn, ontzorgen en verrassen, maar ook positief blijven wanneer het anders loopt dan verwacht.

Dat “het anders kan” komt ook bij mij persoonlijk terug. Ik zoek naar uitdaging in zowel mijn werk als mijn privéleven. Zo heb ik al wat verre reizen gemaakt. Ook op het gebied van sport laat ik dit zien. Een tijd terug ben ik gaan boksen, omdat dat lekker anders is.

Foto Daphne 78x110

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.