< naar nieuwsoverzicht

Nieuw bij Riemersma: Joost van Opstal

Op 1 december startte Joost bij Riemersma. Als echte autojongen en een scherpe blik richting de toekomst zal hij een mooie bijdrage leveren als onderdeel van ons commerciële team.

Joost van Opstal: “De mobiliteit staat aan het begin van een grote verandering. Door nieuwe technische mogelijkheden zullen er binnen afzienbare tijd nieuwe kansen voordoen om mobiliteit anders en beter in te richten. Riemersma wil hier koploper in zijn en geeft mij de mogelijkheid om actief mee te denken en oplossingen aan te dragen. Omdat ik overtuigd ben dat dit, in combinatie met de manier van samenwerken, dé manier is om meerwaarde te creëren bij de klanten, heb ik voor Riemersma Leasing gekozen.”

Joost heeft het grootste gedeelte van zijn leven in de buurt van Den Bosch gewoond. Dat is de reden dat hij, zoals een Brabantse Bourgondiër betaamt, ervan houdt om met vrienden te borrelen en een hapje te eten. Daarnaast wordt er ook nog gesport én Joost is actief bij het organiseren van het Nederlands Kampioenschap Golf t/m 18 jaar.

Mocht je vragen hebben, schroom niet om te bellen. Hij komt graag een keer bij u langs.

Contact met Joost van Opstal? Bel 073-8504766 of stuur een e-mail naar j.vanopstal@riemersmaleasing.nl