< naar nieuwsoverzicht

Nieuwe Opel Corsa‑e met 330 km actieradius

Opel biedt de volledig nieuwe, zesde generatie van de Corsa aan met volledig elektrische aandrijving. De batterij-elektrische versie biedt een actieradius van 330 km (volgens WLTP1). De orderboeken van de nieuwe Corsa openen vandaag met de bekendmaking van de prijs voor de rijk uitgeruste Launch Edition: € 34.999,-. Deze prijs is inclusief afleverkosten, 11 kW 3-fase ‘onboard charger’, type 3 laadkabel en een onderhoudsabonnement voor zes jaar (Opel e-service). Over enkele weken zal Opel aanvullend de prijs bekend maken van de in een later stadium leverbare Corsa‑e basisvariant (Edition), alsmede die van de efficiënte benzine- en dieselversies.

De Opel Corsa‑e Launch Edition is voorzien van automatische airconditioning met afstandsbediening, een elektrische parkeerrem en een Keyless Open & Start systeem. De Multimedia Navi Pro is compatible met Apple CarPlay en Android Auto en is voorzien van een 10 inch kleuren-touchscreen. Aanvullend beschikt deze luxe variant over LED-koplampen, lichtmetalen 17-inch wielen, two-tone lak en een volledig gedigitaliseerd instrumentarium. De nieuwe generatie Corsa biedt verder ook veiligheidssystemen die toonaangevend zijn in dit segment. Systemen als Forward Collision Alert met automatische noodremfunctie en voetgangers- en fietserherkenning, alsmede een rijstrookassistent behoren ook tot de standaarduitrusting.

1 Voorlopige gegevens volgens WLTP. EG-typegoedkeuring en Certificate of Conformity zijn nog niet beschikbaar. Voorlopige cijfers kunnen afwijken van officiële typegoedkeuringsdata.