Nieuw bij Riemersma Leasing: Patrick Kavelaars

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Nieuw bij Riemersma Leasing: Patrick Kavelaars

Wij hebben weer een nieuwe medewerker in dienst! Maak kennis met Patrick Kavelaars (accountmanager)

Patrick is per 1 februari 2015 ons commerciële team komen versterken in de functie van accountmanager. Hij zal zich met name richten op acquisitie. Hoe kijkt Patrick aan tegen de belofte “leasen kan echt anders”?

Leasen kan echt anders, daar ben ik van overtuigd. Hoe? Door echt de wensen van de klant als uitgangspunt te nemen, kom je samen tot verrassende uitkomsten.
Is de klant op zoek naar inzicht in zijn mobiliteitskosten en daarbij besparingen? Is duurzaamheid belangrijk en wil hij daarbij ook graag een aantrekkelijke werkgever zijn? Door het samen met de klant invullen van deze vraagstukken, wat vervolgens resulteert in een optimale en transparante dienstverlening, laten wij bij Riemersma Leasing zien dat wij leasen echt anders invullen.

Het zoeken naar manieren om dingen anders te doen, vind ik persoonlijk ook leuk. Zo hoort het zaken doen naar mijn mening zakelijk te zijn, maar wel op een leuke en gezellige manier. Naast al het drukke zakelijke maak ik graag tijd vrij voor een verrassend etentje met mijn gezin en voor mijn hobby’s tennis en voetbal. Misschien niet echt anders, maar wel erg gezellig!

Patrick Kavelaars

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.