De zes nieuwe leaseauto’s van Peijnenburg re-integratie

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

De zes nieuwe leaseauto’s van Peijnenburg re-integratie

Vrijdag 22 mei werden de 6 nieuwe leaseauto’s – vijfmaal een Peugeot 208 en eenmaal een Mitsubishi Outlander – van Peijnenburg re-integratie afgeleverd door Ralph van Hassel (accountmanager, Riemersma Leasing). Reden, om met de directeur Albert Peijnenburg te praten over Peijnenburg re-integratie en de keuze voor Riemersma Leasing.

Aflevering Peijnenburg re-integratie verkleindPeijnenburg re-integratie, de naam zegt het eigenlijk al, houdt zich bezig met het helpen van mensen een geschikte werkplek te vinden. Dit doen zij succesvol met een bewezen plaatsingspercentage van 74%. Het gaat om een specifieke, kwetsbare doelgroep, vaak jongeren met een beperking, die moeite hebben met het vinden van een werkplek en deze te behouden. Peijnenburg re-integratie ondersteunt deze groep in het vinden en behouden van een baan, door middel van coaching. Belangrijk is de focus op waar de echte zorg ligt, ze gaan bij Peijnenburg niet voor een snelle of korte plaatsing, maar er wordt écht rekening gehouden met zowel de wensen en behoeften als de beperking van de cliënt. Dit resulteert dan ook in het feit dat 89% na twee jaar nog steeds dezelfde werkplek heeft.

Het toekomstbeeld is ondanks de moeilijke markt positief gesteld. Er is een grote vraag naar de expertise op het gebied van autisme, deze expertise hebben de medewerkers van Peijnenburg en ze werken met hart en ziel voor de doelgroep. Mede daardoor werd er begin dit jaar een extra vestiging geopend in Tilburg. Als blijk van waardering voor de inzet van de medewerkers vond Albert Peijnenburg het tijd voor nieuwe auto’s.
Door een gesprek, wat in het verleden plaatsvond, was Peijnenburg re-integratie op de hoogte van de deskundigheid van Riemersma Leasing. Eerder werden alle auto’s gekocht, maar door de groei werd leasen een vanzelfsprekende oplossing. Na het eerste goede contact was een gesprek met Riemersma Leasing logisch. “De uiteindelijke samenwerking is ontstaan door de servicegerichtheid en het maatwerk dat Riemersma Leasing biedt, maar de doorslag is toch het goede gevoel wat ik bij jullie heb”, aldus Albert Peijnenburg.

De keuze is gevallen op vijf Peugeots. Doordat er veel gereden wordt was een dieselauto vereist en dan het liefst een leaseauto met weinig bijtelling. De Peugeot 208 is een complete leaseauto met alles erop en eraan voor een leuke prijs en die gewilde 14% bijtelling. De Mitsubishi Outlander is natuurlijk ook gekozen vanwege de gunstige prijstelling, maar ook vanwege de ruimte en de interessante technologie die is ingebouwd.

Aflevering Peijnenburg re-integratie allen verkleind

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.