Persbericht: Riemersma Leasing weer hoofdsponsor Kangoeroeloop

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Persbericht: Riemersma Leasing weer hoofdsponsor Kangoeroeloop

PERSBERICHT


RIEMERSMA LEASING WEER HOOFDSPONSOR KANGOEROELOOP

’s-Hertogenbosch 01 juni 2015 – Riemersma Leasing heeft voor de komende drie jaar het contract verlengt voor de Kangoeroeloop. 28 mei j.l. ondertekenden Rob Gielens, directeur van Riemersma Leasing en Rob Janssen en Frans Kortbeek namens de Vughtse sportclub Prins Hendrik het contract dat Riemersma Leasing voor nog eens drie jaar verbindt als hoofdsponsor aan de Kangoeroeloop.

Kangoeroeloop

De Riemersma Leasing Kangoeroeloop is een recreatief hardloopevenement, voor jong en oud, dat elk jaar op tweede kerstdag gemiddeld bijna 3.000 lopers vanuit de regio naar Vught trekt. Beide partijen zijn enthousiast over de samenwerking. Rob Janssen is namens Prins Hendrik blij dat de continuïteit van het evenement met de verlenging van het contract is gewaarborgd, nadat de afgelopen jaren succesvol zijn verlopen.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN

De verlenging komt voort uit de prettige samenwerking met Prins Hendrik. Riemersma Leasing wil de verbinding met de Kangoeroeloop behouden, omdat sport voor jong en oud belangrijk is en het is een regionale activiteit. Prins Hendrik vervult daarbij een belangrijke maatschappelijke rol die ondersteuning verdient. Aan de andere kant biedt Riemersma Leasing door haar ondersteuning een basis voor een gezonde toekomst voor de Kangoeroeloop. Rob Gielens vult daarbij aan; “onze betrokkenheid geven wij vorm door actief advies te bieden in verantwoorde mobiliteitsoplossingen, maar ook door daadwerkelijk betrokken te acteren zoals de ondersteuning van lokale initiatieven als de Kangoeroeloop en bijvoorbeeld JINC.”

attachments:
Persbericht:_Verlenging_contract_Kangoeroeloop.pdf

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.