P&O Interim rijdt rond in 7 nieuwe Peugeot’s

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

P&O Interim rijdt rond in 7 nieuwe Peugeot’s

aflevering_P&O

P&O Interim is vanuit de overname van Van den Brandt met accountmanager William de Bont mee gekomen naar Riemersma Leasing. Bewust heeft P&O in eerste instantie voor van den Brandt gekozen vanwege het persoonlijke contact. De afgelopen jaren heeft Riemersma Leasing haar krachten bewezen, aldus Frank Verstijnen (P&O).

P&O Interim is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van personeel en Organisatie, wat zich specifiek richt op de installatie- en bouwbranche. Door jarenlange ervaring met personeelsbemiddeling en aanverwante diensten in de technische sector weet P&O dat nauwe samenwerking met klanten erg belangrijk is.

P&O Interim en Riemersma Leasing vertonen veel overeenkomsten als het op de manier van werken aankomt. Onze relatie is dan ook gebaseerd op vertrouwen. Hoewel, na een aantal jaar kunnen wij zeggen dat Riemersma leasing kwaliteit levert en altijd meedenkt met wat wij willen en degene die uiteindelijk in de auto rijdt, zegt Verstijnen.

Niet zo vreemd dus dat Riemersma Leasing onlangs zeven nieuwe Peugeot Experts, volledig in de huisstijl van P&O Interim, mocht afleveren.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.