< naar nieuwsoverzicht

Van Relatiebeheerder naar Avonturier

Er is in 2016 hard gewerkt aan een verdere uitbreiding van ons dienstenpalet. Waarbij uitbreiding een understatement is. Wij transformeren van Lease- naar complete Mobiliteitsspecialist waarbij alles kan en niets onmogelijk is.

Natuurlijk bieden wij nog steeds de bekende oplossingen en maatwerk aan. Daarnaast kunnen wij u iedere denkbare manier van financieren en beheren van mobiliteit bieden. Dit voor elke vervoersvorm; e-bike, scooter, auto, motor, vliegtuig, NS- businesscard enzovoorts.

De wereld, branches en klantwensen veranderen continu. Zo ook het mobiliteitsaanbod,  én mijn rol als relatiebeheerder. In mijn 25 jaar als relatiebeheerder heb ik mijn functie nog nooit zo snel zien veranderen.

Naast het uitbrengen van advies, leveren van maatwerk, bespreken van het huidig wagenpark, leasebehoefte etc.  ga ik nu samen met mijn relaties verder. Als de behoefte er is stap ik graag uit de auto om samen de wandelschoenen aan te trekken, al bungeejumpend van een berg af te springen om deze met een mountainbike weer samen te beklimmen.

Het in kaart brengen van de mobiliteitswens en deze zonder grenzen en in vrijheid invullen, maakt het dat ik met plezier met u op avontuur ga.

William de Bont
Accountmanager