Riemersma Leasing
Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch
+31(0)73 850 47 50 - info@riemersmaleasing.nl
Matchmakers in Mobiliteit

 keyboard_arrow_right
2653-rie-website-header.jpg

Riemersma Leasing by Santander, top 3 stijgers in Automotive Online Leasemaatschappij top 60 2023-2024

Geschreven door op 21-11-2023

Elk jaar brengt Automotive Online de "Leasemaatschappij Top 60" uit, de ranglijst met leasemaatschappijen van Nederland. Vorige week verscheen de editie van 2023-2024. Riemersma Leasing wist afgelopen jaar een vlootgroei van maar liefst 471% te realiseren.

In juni 2022 werd Riemersma Leasing overgenomen door Santander Consumer Finance, dochter van de Spaanse bank, die actief is als de grootste captive financier in Europa voor diverse auto-importeurs en als kredietverstrekker voor consumenten. Na de integratie binnen Santander nam Riemersma Leasing begin dit jaar ook Content Carlease, nummer 59 in de vorige lijst, over. Mede door de forse autonome groei en de samenvoeging van de leaseportefeuille van Santander Consumer Finance, stegen wij maar liefst 15 posities, van plaats 29 naar 14. Een resultaat waar we samen hard aan gewerkt hebben en trots op zijn, zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen. Persoonlijk contact, maatwerk én 24/7 Riemersma service mag je van ons team blijven verwachten.

In het kader van de verdere samenwerking en integratie met Santander, is de formele naam van Riemersma gewijzigd in Santander Consumer Leasing B.V. en gebruiken we Riemersma Leasing als handelsnaam in Nederland.

Sinds september 2023 zijn wij onder de naam Santander Consumer Leasing  ook actief op de Belgische leasemarkt, vanuit onze vestiging in Merelbeke. Vanuit onze Belgische vestiging zijn wij samen met Ethias, de derde grootste verzekeraar in België een joint venture aangegaan. Onder de naam Ethias Lease gaan we in België een 100% EV-vloot opbouwen.