Riemersma leasing tekent opnieuw cleaner car contracts

Over Riemersma Leasing

< naar nieuwsoverzicht

Riemersma leasing tekent opnieuw cleaner car contracts

CCC verlengt

Wij kunnen met trots mededelen dat het Cleaner Car Contracts afgelopen dinsdag 26 mei 2015 opnieuw ondertekend is. Dit gebeurde tijdens het Fleetmanagement Event.

Cleaner Car Contracts coalitie is de koploper in duurzaamheid. Autolease- en verhuurmaatschappijen lopen ver voor op Europese klimaatdoelen en zijn koploper als het gaat om het vergroenen van het wagenpark. Auto’s die deelnemen aan de Cleaner Car Contracts (CCC), die 50 % van de Nederlandse leasebranche uitmaakt, zijn nu al 10% zuiniger dan de EU norm voor 2015. De CO2 norm voor auto’s in 2020 is dan ook verder aangescherpt tot 95 gr/km. Deze norm zorgt voor een afname van 15-20% CO2 uitstoot. Dat is niet alleen goed voor het klimaat maar ook voor business én voor de portemonnee van automobilisten. De aanscherping zorgt voor een besparing aan brandstofkosten van gemiddeld €500 per jaar voor nieuwe auto’s. Ten opzichte van de gemiddelde auto die nu op de weg rijdt is het verschil circa € 1500 per jaar.

DUURZAAMHEIDSBELEID RIEMERSMA LEASING

In Nederlandse mobiliteitsbranche speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een grote rol. Riemersma leasing speelt hierop in met de dienst “schoon op weg”, dit programma maakt klanten bewust van de mogelijkheden tot het terugdringen van de Co2-uitstoot. Samen met de klant wordt een strategisch duurzaam mobiliteitsbeleid opgesteld, met realistische doelen. Riemersma Leasing ondersteunt de klant daarna door middel van diverse tools zoals het “vergroenen” van de autoregeling, de berijdersprestaties worden in kaart gebracht en ook kan zo gedragsbeïnvloeding van berijders succesvol worden. Als u kiest voor een duurzaam mobiliteitsbeleid gaat dit niet ten koste van productiviteit, kostenbeheersing en de tevredenheid van uw berijders. “Schoon op weg” combineert milieubewust rijden met kostenreductie. Hiervan profiteert de organisatie, maar ook de werknemers én het milieu hebben er baat bij.

OVER CLEANER CAR CONTRACTS

De Cleaner Car Contracts coalitie bestaat uit meer dan 60 bedrijven en 6 Europese milieuorganisaties. Met 240.000 nieuwe auto’s per jaar vertegenwoordigt de coalitie bijna 10 % van de Europese operational leasemarkt.

Contact

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX ‘s-Hertogenbosch

+31(0)73 850 47 50 (Bel mij)

 

Stel je vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.